Újítsd meg a tagságodat most! Tudj meg többet →

VI. Civil Rapid Randi

Időpont: 2017.04.11. 00:00

Téma:

Event date: 2017.04.11. 00:00Categories:

A méltán népszerű tradíció folytatódik: április 11- én 9-13h között rendezzük meg a VI. Civil Rapid Randit a MagNet Bankkal közös szervezésben!

Célunk, hogy egy-egy 5 alkalmas pro bono coaching folyamattal támogassunk olyan kiemelkedő társadalmi tevékenységet végző civil szervezeteket, akik más módon nem juthatnak ilyen támogatáshoz. Az elmúlt 5 év tapasztalatai azt mutatják, hogy nagy az igény a személyes fejlődésre és ügyfeleink kifejezetten hasznosnak ítélték meg a coaching folyamatot, 96%-uk újra belevágna, ha lehetne.

Programunk csak a tagság számára elérhető és külön öröm számunkra, hogy szintén önkéntes alapon, mentor és szupervizor kollégáink jóvoltából ingyenes mentoring/szupervíziós/esetmegbeszélős folyamattal tudjuk támogatni a folyamatot vállalókat!

Te jelentkeztél már? 
Ha nem, itt jelezheted a szándékod: csr@coachfederation.hu

A CSR Csapat már javában szervezkedik, várjuk a te jelentkezésed is!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Időpont: 2024.02.15.

#Esemény #Ügyfeleknek

Milyen következményekkel járhat coaching folyamatra, szakemberre és ügyfélre nézve, ha nem megfelelő kompetenciával vállalunk valakit és személyiségzavar, vagy más nehézség tör a felszínre?

Időpont: 2024.01.29.

Kákonyi Anett MCC 2023 augusztusában az ICF Converge konferencián tartott előadást ezzel a címmel. A gyerek coaching egyike azoknak a módszereknek, amivel pozitívan lehet hatni a gyerekek jóllétére. A workshop

Időpont: 2024.01.17.

Kedves ICF Egyesületi Tag! Tisztelettel meghívunk az ICF Magyar Tagozata Egyesület 2024. évi megismételt közgyűlésére!