Újítsd meg a tagságodat most! Tudj meg többet →

ICF Találkozások | K. Farkas Dóra

Időpont: 2021.04.14. 00:00

Téma:

Event date: 2021.04.14. 00:00Categories:

“Milyen színben látjuk a világot?”

A külvilág, a külső, belső események, az érzelmek, a kapcsolataink érzékelése számtalan tényező függvénye. A napjainkban egyre népszerűbbé váló pszichoterápiás irányzat, a sématerápia a korai szükségletek kielégítése által kialakult gondolati mintázatokra helyezi a hangsúlyt, melyek egész életünk során meghatározzák, hogyan értelmezni helyzeteket, milyen szemüvegen át látjuk a világunkat.


Workshopunkon ezen szükségleteket és mintázatokat tekintjük át. A résztvevők megismerhetik saját sémáikat, és ráláthatnak ügyfeleik reakciónak hátterére. Mindez lehetőséget kínál a hatékony kommunikáció, segítő attitűd kialakításához.
A sématerápia elsajátítása csak egy szűk szakmai réteg számára elérhető, de kiválóan hasznosítható a segítő területeken és a magánéletben egyaránt. A webinarium ezen lehetőségekre kíván rávilágítani.

Figyelem! A regisztrálók számára esemény előtt 48 órával kiküldünk egy tesztet, aminek a kitöltése 20-30 percet vesz igénybe. Kérünk, amikor regisztrálsz, ezt vedd figyelembe, hogy legyen időd a workshop előtt megcsinálni.

Az előadó: K. Farkas Dóra alkalmazott egészségpszichológiai szakpszichológus, coach, pszichoterapeuta-jelölt, pár- és családterapeuta

Kérjük, feltétlenül regisztálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 48 órában kapják meg.

Az ICF Találkozások rendezvényen való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára!

Időpont: 2021. április 14. (szerda), 15.00 – 17.00
Helyszín: Zoom meeting

Facebook
Twitter
LinkedIn

Időpont: 2024.02.15.

#Esemény #Ügyfeleknek

Milyen következményekkel járhat coaching folyamatra, szakemberre és ügyfélre nézve, ha nem megfelelő kompetenciával vállalunk valakit és személyiségzavar, vagy más nehézség tör a felszínre?

Időpont: 2024.01.29.

Kákonyi Anett MCC 2023 augusztusában az ICF Converge konferencián tartott előadást ezzel a címmel. A gyerek coaching egyike azoknak a módszereknek, amivel pozitívan lehet hatni a gyerekek jóllétére. A workshop

Időpont: 2024.01.17.

Kedves ICF Egyesületi Tag! Tisztelettel meghívunk az ICF Magyar Tagozata Egyesület 2024. évi megismételt közgyűlésére!