Újítsd meg a tagságodat most! Tudj meg többet →

ICF Szupervízió | Izsák Norbert PCC

Időpont: 2019.01.24. 00:00

Téma:

Event date: 2019.01.24. 00:00Categories:

Az ICF Magyar Tagozataként mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a szupervízió fontosságára. Ezért ösztönözzünk szupervízor és mentor coachainkat arra, hogy tagjainknak csoportos szupervíziós lehetőséget nyújtsanak a CSR program keretében, és azon túlmenően is. 2019-ben is minél több szupervízor és mentor kollégánkat szeretnénk bevonni ebbe a munkába, hogy bátran válogathassatok, és minél többféle módszert, megközelítést, személyiséget tapasztalhassatok meg! SZUPERVÍZIÓRA FEL!


 

Kedves Kollégák!

 

Őszinte kíváncsisággal várlak Titeket a következő csoportos szupervízión!

Mire számíthattok? Bizalomteli téradással, néhány dramatikus és megoldásközpontú eszközzel készülök. Kész leszek arra, hogy a számotokra a leghasznosabban teljen az este, és mindannyian tanuljunk valamit egymástól. S hogy Te mivel készülhetsz? Bármilyen, a coaching gyakorlatodhoz, coachfejlődésedhez kapcsolódó dilemmával, elakadással, felvetéssel, szakmai kérdéssel. Együtt fogunk a válaszok nyomába eredni.

 

Izsák Norbert PCC

Bő évtizeddel ezelőtt a HVG munkatársaként találkozott először a coachinggal. Első látásra beleszeretett. Miután töbmint 700 vezetéstudománnyal, történelemmel és hr-rel kapcsolatos cikket jegyzett („civilben” történész, de 

a Manchesteri Egyetemről is van MA diplomája gyakorlati teológiából), kemény munkával kidolgozta magát az újságírásból, majd a Business Coach Kft.-nél, a Flow Csoportnál, a Solutionsurfersnél és az ICF-nél képezte tovább magát. Létrehozta Magyarország eddig egyetlen olyan képzését, amely egyaránt ad a magyar állam által elismert diplomát, s melyet az ICF is akkreditált – ezen már közel száz coach végzett, közülük többen nemzetközi minősítést is szereztek. Az ICF PCC assessoraként angol, amerikai, francia és magyar coachok felvételeit is értékeli, mentorcoachként tucatnyi kolléga fejlődését segíti.

 

 

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2019. január 24. (csütörtök) 18.00–20.00

Helyszín: Carion székház, 1023 Budapest, Bécsi út 25.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Időpont: 2024.02.15.

#Esemény #Ügyfeleknek

Milyen következményekkel járhat coaching folyamatra, szakemberre és ügyfélre nézve, ha nem megfelelő kompetenciával vállalunk valakit és személyiségzavar, vagy más nehézség tör a felszínre?

Időpont: 2024.01.29.

Kákonyi Anett MCC 2023 augusztusában az ICF Converge konferencián tartott előadást ezzel a címmel. A gyerek coaching egyike azoknak a módszereknek, amivel pozitívan lehet hatni a gyerekek jóllétére. A workshop

Időpont: 2024.01.17.

Kedves ICF Egyesületi Tag! Tisztelettel meghívunk az ICF Magyar Tagozata Egyesület 2024. évi megismételt közgyűlésére!