Újítsd meg a tagságodat most! Tudj meg többet →

ICF Szupervízió | Hegedűs Dóra PCC

Időpont: 2020.03.10. 00:00

Téma:

Event date: 2020.03.10. 00:00Categories:

Az ICF Magyar Tagozata mindig is nagy hangsúlyt fektetett a szupervízió fontosságára. Ezért ösztönözzük szupervízor és mentor coachainkat arra, hogy tagjainknak csoportos szupervíziós lehetőséget nyújtsanak a CSR program keretében, és azon túlmenően is. 2020-ben is minél több szupervízor és mentor kollégánkat szeretnénk bevonni ebbe a munkába, hogy bátran válogathassatok, és minél többféle módszert, megközelítést, személyiséget tapasztalhassatok meg! SZUPERVÍZIÓRA FEL!

A márciusi ICF mentor coaching esten a rendelkezésünkre álló 2 órára az alábbi opciókat javaslom – amelyek közül majd a helyszínen tudunk választani, a többség érdeklődése alapján:

  • az új ICF coachkompetenciák
  • megfigyelt ülés (ehhez egy visszajelzésre váró coach szükséges, és egy ügyfél) + visszajelzés kompetenciák (releváns esetben PCC markerek) mentén – a visszajelzésbe természetesen a résztvevőket is bevonjuk, senki nem marad munka nélkül
  • esetmegbeszélő – hozzatok magatokkal konkrét ügyfélmunka-dilemmát, kérdést, kompetencia körüli megértési igényt

Szeretettel várlak Titeket!
contact@hegedusdora.hu

This image has an empty alt attribute; its file name is hegedus-dora-pcc.jpg
Hegedűs Dóra PCC
ICF akkreditált executive és team coach, ACTP coach képző, PCC assessor

ICF akkreditált executive és team coachként 2007 óta dolgozom hazai és nemzetközi vezetőkkel és csapatokkal – kommunikációs, majd banki karriert követően, jogi szakokleveles közgazdász végzettséggel, immár több mint 2,500 órányi szakmai tapasztalattal.
Az ICF Magyar Tagozatának, valamint a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének alapítójaként és elnökeként, valamint az ICF EMEA Regionális Tanácsadó Testületének tagjaként szolgáltam évekig. A coaching szakmáért végzett munkámért 2012-ben megkaptam az egyik legnagyobb elismerésnek számító ICF President’s Award-ot.
A 2008-ban alapított, üzleti coach képzésben piacvezető Coach Akadémia ACTP, valamint a Bossert International Executive Coach Training ACTP egyik alapítója, oktatója vagyok, képzett PCC assessor. Több mint 2,000 órányi coach képzési és mentor coaching tapasztalatot gyűjtöttem az elmúlt 12 év során.
2019-ben végeztem a Norsk Gestaltinstitutt Gestalt terapeuta képzésén.

REGISZTRÁCIÓ

Az ICF Szupervízión való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.
Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az egyesületi tagoknak ingyenes.
Időpont: 2020. március 10. (kedd) 18.00–20.00
Helyszín: Carion székház, 1023 Budapest, Bécsi út 25.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Időpont: 2024.02.15.

#Esemény #Ügyfeleknek

Milyen következményekkel járhat coaching folyamatra, szakemberre és ügyfélre nézve, ha nem megfelelő kompetenciával vállalunk valakit és személyiségzavar, vagy más nehézség tör a felszínre?

Időpont: 2024.01.29.

Kákonyi Anett MCC 2023 augusztusában az ICF Converge konferencián tartott előadást ezzel a címmel. A gyerek coaching egyike azoknak a módszereknek, amivel pozitívan lehet hatni a gyerekek jóllétére. A workshop

Időpont: 2024.01.17.

Kedves ICF Egyesületi Tag! Tisztelettel meghívunk az ICF Magyar Tagozata Egyesület 2024. évi megismételt közgyűlésére!