Újítsd meg a tagságodat most! Tudj meg többet →

ICF Kompetenciafórum | Szabó Marcell MCC

Időpont: 2020.11.05. 00:00

Téma:

Event date: 2020.11.05. 00:00Categories:

Káromkodás a coachingban

Az elmúlt 10 évben sokszor és sokféle módon találkoztam a munkámban azzal, hogy ügyfelem káromkodáson keresztül fejezi ki magát (vagy csak szeretné) egy coaching munka során.
Aztán azzal is találkoztam, hogy magam is káromkodok (vagy csak szeretnék) bizonyos helyzetekben.
Majd valahogy elkezdtem észrevenni és élvezni ezeket a helyzeteket. Mert minden esetben történt valami..

Ezen a beszélgetésen saját megéléseinken keresztül nézünk rá ‘káromkodásainkra’:

  • mit kaphatunk és mit veszthetünk?
  • energiák a káromkodás körül
  • ellenállásaink
  • agresszióink és autoritásunk
  • normáink és hitrendszereink
  • konstruktív vagy destruktív káromkodás
  • amit hallok és amit nem hallok

Kevésbé számíts tudományos előadásra. Inkább számíts egy 2 órás coaching típusú beszélgetésre egy maroknyi háttéradattal. Támogatásra, konfrontációra, saját élményre. És az én nagymértékű kíváncsiságomra, megéléseim megosztására.

Szabó Marcell MCC:
Több mint 10 éve az értékteremtés, felelősségvállalás és személyes hatásgyakorlás témakörei határozzák meg munkámat, amit nemzetközileg minősített tréneri és MCC coaching módszertani háttérrel kiegészítve használok. Elsősorban multinacionális cégek, közép vállalatok felső és közép vezetőivel dolgozom. Hiszek a sallangmentes kommunikációban és a személyes kompetenciák fejlesztésén keresztüli magabiztos tudás erejében.

Személyes és szakmai meggyőződésből is bízom a „humán faktorban”, valamint a közös értékekre épülő fejlesztések létjogosultságában, ezek jövőbeni erősödésében.

Fő szakterületem a vezetésfejlesztés, amiben arra törekszem, hogy a hiteles és felelős, emberközpontú megoldások egyre többször jelentsenek egyben szervezeti sikereket is.

2015 óta dolgozom a Responsibility Challenger tréning módszertanával, amelyben kiemelt szerepet kap a személyes hatások felfedezése, a felelősség fejlesztése és az egyedi, hiteles vezetési attitűd kialakítása.

2017 óta társammal építem második vállalkozásunkat Felelős Innováció témában Dublinban (www.business-spirit.org) és rendezzük meg évente a hozzá kapcsolódó nemzetközi konferenciát (www.responsibleinnovation-summit.com).

Magánéletemben férj és apuka vagyok, minden boldogságával és kihívásával együtt. Jelenleg Írországban élek, 3 kislány édesapja vagyok. Boldog vagyok, hogy az életem színes és tartalmas, fontosnak tartom az értékek megosztását.

Az ICF Kompetenciafórumon való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.
Zárt rendezvény, csak ICF Magyar Tagozata tagoknak. A részvétel ingyenes. A résztvevők számát 16 főben maximalizáljuk.

Időpont: 2020. november 5. (csütörtök) 17.00–19.00
Helyszín: Online tér, Zoom

A linket csak a regisztrálók kapják majd meg az esemény napján!

Ha regisztráció után közbejön valami, és mégsem tudsz részt venni az eseményen, kérünk jelezd, hogy a helyed átadhassuk másnak!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Időpont: 2024.02.15.

#Esemény #Ügyfeleknek

Milyen következményekkel járhat coaching folyamatra, szakemberre és ügyfélre nézve, ha nem megfelelő kompetenciával vállalunk valakit és személyiségzavar, vagy más nehézség tör a felszínre?

Időpont: 2024.01.29.

Kákonyi Anett MCC 2023 augusztusában az ICF Converge konferencián tartott előadást ezzel a címmel. A gyerek coaching egyike azoknak a módszereknek, amivel pozitívan lehet hatni a gyerekek jóllétére. A workshop

Időpont: 2024.01.17.

Kedves ICF Egyesületi Tag! Tisztelettel meghívunk az ICF Magyar Tagozata Egyesület 2024. évi megismételt közgyűlésére!