Újítsd meg a tagságodat most! Tudj meg többet →

ICF Kompetenciafórum | Segal Hajnalka PCC 2. alkalom (személyes)

Időpont: 2021.04.28. 00:00

Téma:

Event date: 2021.04.28. 00:00Categories:

Ezt az eseményt két alkalommal rendezzük meg, nem egymásra épülő workshopok. Az alkalmakra 6-6 főben maximáltuk a résztvevők számát, arra kérünk, hogy csak az egyikre jelentkezz!

A félelem csábítása


Ezt az eseményt két alkalommal rendezzük meg, nem egymásra épülő workshopok. Az alkalmakra 6-6 főben maximáltuk a résztvevők számát, arra kérünk, hogy csak az egyikre jelentkezz!

Versengő világban, versengő társadalomban élünk. A siker, az eredményesség, a hatékony erőforrás felhasználás nemcsak az ügyfeleinktől ismerős szavak.

Találkozunk vele a saját brand építésünk során, ahogyan minket és mi magunkat pozicionáljuk coachként, ismerős a gyerekeink iskolaválasztásánál, a hétköznapi és professzionális életünk teljes széltében-hosszában.

Szeretnénk a legjobbat és a legtöbbet kihozni magunkból, az ügyfeleinkből, a kapcsolatainkból, stb.? Vagy épp az a cél, hogy ne mozduljon körülöttünk semmi?

Vajon mi van, mi lehet még e mögött a sok törekvés mögött a belső motiváción túl?

Rengeteg dolog lehet a tanult mintákból, a kultúrából, amiből jövünk, a belső hitünk, és lehet, hogy mindezek mögött, ezek árnyékaként vagy épp teljesen átszőve megjelenik vagy megjelenhet a félelem.

A félelem attól, hogy nem vagyunk elég jók, hogy lemaradunk valamiről, hogy megítélnek és a nagyon sok szó elférne itt….

Ha tapasztaltál már hasonlót magadban, az ügyfelednél, és ránéznél hogyan legyél ezekkel a helyzetekkel jobb viszonyban, gyere és nézzük rá közösen arra mit tudunk ezzel kezdeni!

Az előadó: Segal Hajnalka PCC,
hivatásos támogató


Az elmúlt 15 évben alkalmazottként, tulajdonosként, beosztottként, felsővezetőként itthon és külföldön, for-profit és non-profit szektorban is megtapasztaltam azokat a kihívásokat, nehézségeket, döntési helyzeteket, dilemmákat, amelyekkel jelenleg az ügyfeleim fordulnak hozzám.


Business coachként IT, gyógyszer, jog, energia, non-profit, innovációs technológia, gyártás, oktatási és pénzügyi ágazatokban szereztem jártasságot multinacionális cégeknél, kkv-nál és a magánszemélyeknél egyaránt.

Fontosnak tartom, hogy a megszerzett tudást a lehető leghatékonyabban használjam fel, ezért az üzleti tevékenységem mellett, az önkéntes motivációmat a Mindenhol Otthon Alapítványban, a Hintalovon Alapítványban, illetve az ICF Jószolgálati tagjaként éltem és élem ki. 2021. januárjában ez tovább bővült az ICF Magyar Tagozatában betöltött elnökségi szerepével (2021 Elected president).
A tanulást mentális wellnessnek tartom, amely ébren tartja benne a megújuló tudásvágy mellett azt a tüzet, amellyel a hivatásomnak (is) élek.
Három évig tanítottam a Coach Akadémián és második éve a Gál Ferenc Főiskolán és 2020 szeptemberétől a Metropolitan Egyetemen, hogy a tudásátadásból kivegyem a részem 🙂

Az ICF Kompetenciafórumon való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.

Zárt rendezvény, a részvétel ingyenes és kizárólag az ICF Magyar Tagozata egyesület tagjainak lehetséges. A résztvevők számát 6 főben maximalizáljuk.

Időpont: 2021. április 28. (szerda), 9.00 – 11.00
Helyszín: saját irodában, 2. kerület Medve utca

Ha regisztráció után közbejön valami, és mégsem tudsz részt venni az eseményen, kérünk jelezd, hogy a helyed átadhassuk másnak!

A második workshop nem folytatás, hanem az elsővel megelőző témájú.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Időpont: 2024.02.15.

#Esemény #Ügyfeleknek

Milyen következményekkel járhat coaching folyamatra, szakemberre és ügyfélre nézve, ha nem megfelelő kompetenciával vállalunk valakit és személyiségzavar, vagy más nehézség tör a felszínre?

Időpont: 2024.01.29.

Kákonyi Anett MCC 2023 augusztusában az ICF Converge konferencián tartott előadást ezzel a címmel. A gyerek coaching egyike azoknak a módszereknek, amivel pozitívan lehet hatni a gyerekek jóllétére. A workshop

Időpont: 2024.01.17.

Kedves ICF Egyesületi Tag! Tisztelettel meghívunk az ICF Magyar Tagozata Egyesület 2024. évi megismételt közgyűlésére!