Újítsd meg a tagságodat most! Tudj meg többet →

ICF Kompetenciafórum | Sárdi-Papp Réka PCC és Király Olívia ACC

Időpont: 2021.11.23. 00:00

Téma:

Event date: 2021.11.23. 00:00Categories:

Azzal az előfeltevéssel kezdtünk el foglalkozni az etika témájával, hogy ez az a téma, amit aztán nagyon nehéz érdekessé tenni… Majd azt kezdtük felismerni a tervezés során, hogy hosszú órákat tudunk beszélgetni az etikai kérdésekről, a bizalomról, biztonságról és rendkívül nehéz pontot tenni a gondolataink végére. A sok-sok mély kapcsolódás és diskurzus eredménye egyrészt egy őszinte és mély barátság lett, valamint egy olyan kérdéscsomag, tudásanyag, ami alapján bízunk benne, hogy a workshopon résztvevő coachok igazán mélyre áshatnak az etikával kapcsolatos témakörben, a dilemmáikban, valamint saját magukban. Konkrét esetek kapcsán gondolkozunk arról közösen, hogy szürke zónás helyzetekben hogyan tudunk különböző érdekeket, nézőpontokat megszólaltatni, és nem észrevétlenül a korábbi előfeltevéseink alapján cselekedni. 

A program előadói:

Sárdi-Papp Réka PCC, business és szervezetfejlesztő team coach, mediátor, jogász

Mielőtt hivatásos coach lettem, jogászként dolgoztam csaknem 15 évig. Érdeklődésem középpontjában mindig az emberek gondolatai, kapcsolatai, motivációi, problémái álltak.

Kerestem a lehetőséget a valódi hivatásom megtalálására. Vágytam az emberekkel való munka során személyes támogatásra, személyes kapcsolódásra, így találtam rá hosszú évek alatt a coachingra.

Hiszek abban, hogy magas színvonalú coaching-munkát csakis stabil, nyitott és toleráns személyiséggel, strukturált gondolkodással lehetséges végezni, ezért én magam is komoly önismereti munkafolyamatokon vagyok túl.

A munkastílusom hatékony és lendületes, amelybe egy kis játékosság és humor mindig belefér.

Király Olívia ACC, business és team coach, szervezetfejlesztő és kommunikációs szakember

Mielőtt rátaláltam a hivatásomra coachként, a lehető legkülönfélébb szervezetekben dolgoztam a felnőttképzésben, a felsőoktatásban, a kulturális szférában, valamint multinacionális környezetben. Azóta is, ami közös minden tevékenységemben, az a folyamatos fejlődés és fejlesztés iránti elhivatottságom.

A fiatal korosztály támogatása közel áll a szívemhez: a HiSchool Alapítvány több, mint 100 fős szakmai közösségének vezetőjeként egy olyan jövőn dolgozunk kollégáimmal, amelyben minden középiskolás diák tesz a személyes fejlődéséért, rendelkezik az önismeretén alapuló céllal és tudja, hogyan érje el azt.

Hiszem, hogy akkor tudom ügyfeleimet a legjobban támogatni, ha mintát nyújtok az elfogadó, respekt normát kialakító attitűdömmel, kommunikációmmal és nyitottságommal, és útitársként kísérem őket – teljes partnerségben.

Kérjük, feltétlenül regisztálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 48 órában kapják meg.

Az ICF Kompetenciafórumon való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) etikai pont jár.

Zárt rendezvény, a részvétel ingyenes és kizárólag az ICF Magyar Tagozata egyesület tagjainak lehetséges.

Időpont: 2021. november 23. (kedd), 11.00 – 13.00
Helyszín: Zoom meeting

Facebook
Twitter
LinkedIn

Időpont: 2024.02.15.

#Esemény #Ügyfeleknek

Milyen következményekkel járhat coaching folyamatra, szakemberre és ügyfélre nézve, ha nem megfelelő kompetenciával vállalunk valakit és személyiségzavar, vagy más nehézség tör a felszínre?

Időpont: 2024.01.29.

Kákonyi Anett MCC 2023 augusztusában az ICF Converge konferencián tartott előadást ezzel a címmel. A gyerek coaching egyike azoknak a módszereknek, amivel pozitívan lehet hatni a gyerekek jóllétére. A workshop

Időpont: 2024.01.17.

Kedves ICF Egyesületi Tag! Tisztelettel meghívunk az ICF Magyar Tagozata Egyesület 2024. évi megismételt közgyűlésére!