Újítsd meg a tagságodat most! Tudj meg többet →

ICF Kávészünet | 2023.05.12.

Időpont: 2023.05.12. 00:00

Téma:

Event date: 2023.05.12. 00:00Categories:

Konferencián vagy. Egy izgalmas előadás és a workshopok között, a kávészünetben összefutsz néhány ismerős és ismeretlen coachcsal.  „Hogy tetszett az előadás? Melyik workshopra mész? Mi foglalkoztat mostanában, milyen szakmai kihívásaid vannak?” 
 
Érdekfeszítő beszélgetés indul el, csillognak a szemek, érdekesebbnél érdekesebb gondolatokat hallasz, majd hirtelen a szünetnek vége, és folytatódik a program. Olyan szívesen beszélgetnél még, annyi kérdésed van és nagyon élvezed a kapcsolódást, de a következő előadásról sem akarsz lemaradni.  
„Bárcsak legalább másfél óra lenne a kávészünet!” – sóhajtasz fel. 
 
Május 12-én ez a kívánság válik valóra egy személyes program keretében: coach kollégákkal tudsz kapcsolódni, szakmai és személyes kérdésekről beszélgetni, megismerni, hogy mások milyen kihívásokkal találkoznak mostanában. Kiscsoportos beszélgetések, strukturált gyakorlatok és nagyon sok jófajta kapcsolódás vár rátok!  
 
Az ICF Kávészünet az ICF Magyar Tagozata tagjai számára elérhető, zártkörű program, ahová ezúttal minden tagunk meghívhat egy olyan coach kollégát, vendéget, aki nem tag, de érdeklődik a közösség iránt. 

A program:

9:45-10:00 Érkezés

10:00-11:15 Beszélgetés, játék, networking

11:45-12:00 Zárás, kérdések, ötletek

A program házigazdái:

Szirtesi-Nagy Réka ACC

Az elmúlt 10 évben egyének és csoportok fejlesztésével foglalkoztam, azzal szoktak megbízni, hogy facilitáljak csoportokat, lelkesítsek, beazonosítsak elakadásokat, fejlesztési lehetőségeket, találjunk megoldásokat.
Néha coaching szemléletű tréninget tartok, máskor élmény alapú szervezetfejlesztési programot, és arra is volt már példa, hogy teamcoaching keveredett csapatépítésbe. Hiszek benne, hogy az általam alkalmazott módszerek segítik egyének és csoportok egyedi megoldáskeresését.

Bőtös Balázs PCC, coach, tréner, személyiségfejlesztő

15 médiában eltöltött év után fordultam a coaching irányába, miután nagyon rossz tapasztalatokat szereztem – és láttam a romboló hatását az alacsony érzelmi intelligenciának – mind a szakmai, mind a magánéletemben.

Vezetőket és szülőket támogatok, hogy mélyülő önismerettel, hatékonyan és jó kedvvel éljenek, dolgozzanak. Hogy ne csak szemlélői legyenek az életnek, hanem örömüket leljék abban, hogy emberek között vannak, akikkel jól kijönnek, és akikkel együtt csinálhatnak, alkothatnak, elérhetnek valamit.

Az ICF Magyar Tagozatában a csatlakozásomtól kezdve részt veszek különböző önkéntes munkákban és eseményeken, 2018-tól 2020-ig az egyesület kommunikációs igazgatójaként dolgoztam az elnökségben.

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az eseményre!

Zárt rendezvény, a részvétel ingyenes és kizárólag az ICF Magyar Tagozata egyesület tagjainak lehetséges, ahová ezúttal minden tagunk meghívhat egy olyan coach kollégát, vendéget, aki nem tag, de érdeklődik a közösség iránt.

Időpont: 2023. május 12. (péntek), 10:00 – 12:00
Helyszín: személyes esemény, Magnet Közösségi Ház 1062 Bp. Andrássy út 98. (Rekettye terem a fél emeleten)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Időpont: 2024.02.15.

#Esemény #Ügyfeleknek

Milyen következményekkel járhat coaching folyamatra, szakemberre és ügyfélre nézve, ha nem megfelelő kompetenciával vállalunk valakit és személyiségzavar, vagy más nehézség tör a felszínre?

Időpont: 2024.01.29.

Kákonyi Anett MCC 2023 augusztusában az ICF Converge konferencián tartott előadást ezzel a címmel. A gyerek coaching egyike azoknak a módszereknek, amivel pozitívan lehet hatni a gyerekek jóllétére. A workshop

Időpont: 2024.01.17.

Kedves ICF Egyesületi Tag! Tisztelettel meghívunk az ICF Magyar Tagozata Egyesület 2024. évi megismételt közgyűlésére!