Újítsd meg a tagságodat most! Tudj meg többet →

ICF Coachreggeli | Szegedi Juli, Viniczai Andi: 5+1 ötlet a hatékony szövegíráshoz coachoknak

Időpont: 2020.06.10. 00:00

Téma:

Event date: 2020.06.10. 00:00Categories:

Új szakmai sorozattal bővült tavasszal az ICF Magyar Tagozatának programkínálata. 2020-ban az egyesület 4 szakmai reggelit hirdet meg exkluzívan a tagsága számára.
Az első két alkalmat Nagy-Józsa Dorka ACC tartotta az online jelenlétről áprilisban, a következő workshopot pedig Szegedi Juli és Viniczai Andi vezetésével rendezzük meg a szövegírásról.

5+1 ötlet a hatékony szövegíráshoz coachoknak

Az online térben a szövegeinkkel, posztjainkkal, blogbejegyzéseinkkel tudunk kitűnni az információözönből és tudjuk elérni a már meglévő és potenciális ügyfeleinket. A tartalom, amit oldalainkon mutatunk, virtuális kirakat rólunk, ezzel tudjuk magunkhoz kötni az olvasóinkat. A workshopon tippeket adunk és trükköket mutatunk a hatékony szövegíráshoz.

Szegedi Juli
Pályámat a Magyar Televízióban kezdtem, majd a Magyar Rádió Napközben című élő magazinműsoránál folytattam. Közben folyamatosan írtam, cikkeim az IPM és a Cash Flow magazinban jelentek meg. A rádiózást követően négy éven át voltam a HR Portal újságírója, majd főszerkesztője, így újra az írás lett a fő tevékenységem. Naponta több tucat szöveg fordult meg a kezeim között, jók, még jobbak és segítségre szorulók. Az olvasottsági adatokat folyamatosan figyelve, több éves főszerkesztői tapasztalatomnak köszönhetően már tudom, hogy miért kattintanak egy adott címre és szövegre, mitől lesz olvasott és jól megírt egy cikk. A workshopon ezekben a kérdésekben tudok majd leginkább a segítségedre lenni.

Viniczai Andi
Húsz éve foglalkozom emberekkel és írással. A szakma alapjait a Magyar Televízióban sajátítottam el, majd tanítottam, sajtófőnökként dolgoztam, tréningeket tartottam, és jó ideje az írásból (is) élek. Publikáltam a Nők Lapjában, a Nők Lapja Évszakokban, Gentleman magazinban, a Hamu és Gyémántban, de jelent meg írásom az Évában és a Manager magazinban is. Webes felületeken is találkozhattál a nevemmel, a csaladhalo.hu, NLCafe, wellnescafe.hu és a HR Portal oldalain. Újságíróként mindig is az foglalkoztatott, hogyan lehet egy adatoktól hemzsegő, száraz, szakmai témát megírni úgy, hogy az minél érdekesebb legyen. Hiszek abban, hogy mindenkiből elő lehet csalogatni azt az alkotói kreativitást, ami segít az írásait is egyedivé tenni.

Zárt rendezvény, a részvétel ingyenes és kizárólag az egyesület tagjainak lehetséges.
Időpont: 2020. június 10. (szerda) 9.00–11.00
Helyszín: Zoom meeting, a linket a regisztrálók az esemény előtt kapják meg
.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Időpont: 2024.02.15.

#Esemény #Ügyfeleknek

Milyen következményekkel járhat coaching folyamatra, szakemberre és ügyfélre nézve, ha nem megfelelő kompetenciával vállalunk valakit és személyiségzavar, vagy más nehézség tör a felszínre?

Időpont: 2024.01.29.

Kákonyi Anett MCC 2023 augusztusában az ICF Converge konferencián tartott előadást ezzel a címmel. A gyerek coaching egyike azoknak a módszereknek, amivel pozitívan lehet hatni a gyerekek jóllétére. A workshop

Időpont: 2024.01.17.

Kedves ICF Egyesületi Tag! Tisztelettel meghívunk az ICF Magyar Tagozata Egyesület 2024. évi megismételt közgyűlésére!