Újítsd meg a tagságodat most! Tudj meg többet →

ICF Coachklub | Kurucz Balázs PCC

Időpont: 2023.01.25. 00:00

Téma:

Event date: 2023.01.25. 00:00Categories:

A klímasemlegességi célok elérésében az EU fontos szerepet szán a körforgásos gazdaságnak. A következő években sok százmilliós EUR támogatást öntenek a legkülönbözőbb iparágakba, amivel a körforgásos gazdaság jelenlegi 9%-s szintjét szeretnék jelentősen megemelni. Az európai háborús konfliktus miatt a beszállítói láncok akadozása és a nyersanyag források szűkülése miatt a körforgásos gazdaság irányába tett erőfeszítések felgyorsultak. Annak a coachnak, aki ilyen témában terepkompetenciával bír, piaci értéke növekszik.

A workshop kivonat egy teljes programból, egy ízelítő, kedvcsináló: megismerjük, mi az a körforgásos gazdaság, s miért van rá szükség. Majd megnézünk 2-3 coach (és tanácsadói) eszközt, ami segítheti az ügyfelekkel való közös gondolkodást a témában.

Az előadó:

Kurucz Balázs PCC, coach, 20 éves tréner-tanácsadói tapasztalattal

4 éven át az Accenture tanácsadójaként támogattam ügyfeleimet az eredményesség növelésében. Később Dale Carnegie trénerként szakterületem a prezentációs készségek fejlesztése, vezetői készségek fejlesztése és értékesítés támogatás volt. Jelenleg a Coach Akadémia egyik tulajdonosa és oktatója vagyok. Coachként az elmúlt 20 évben számos nagyvállalat közép- és felsővezetőjét támogattam munkájuk hatékonyabb végzésében; közel 10000 óra tréning és 2000 óra személyes coaching tapasztalattal rendelkezem. Az elmúlt 8 évben klímainnovációs projekteket kísérek coachként, 2021-ben képződtem körforgásos gazdaság témában.

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára!

Az árakat itt találjátok:

Normál5 000 HUF
MCSZ tagok4 000 HUF
Coachképzésben résztvevők2 500 HUF
ICF egyesületi tagok0 HUF

Az új webshopunkon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudtok fizetni.

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 24 órában kapják meg.

A programon való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.

Időpont: 2023.01.25. 18:00-20:00

Helyszín: Zoom

Találkozunk az eseményen!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Időpont: 2024.02.15.

#Esemény #Ügyfeleknek

Milyen következményekkel járhat coaching folyamatra, szakemberre és ügyfélre nézve, ha nem megfelelő kompetenciával vállalunk valakit és személyiségzavar, vagy más nehézség tör a felszínre?

Időpont: 2024.01.29.

Kákonyi Anett MCC 2023 augusztusában az ICF Converge konferencián tartott előadást ezzel a címmel. A gyerek coaching egyike azoknak a módszereknek, amivel pozitívan lehet hatni a gyerekek jóllétére. A workshop

Időpont: 2024.01.17.

Kedves ICF Egyesületi Tag! Tisztelettel meghívunk az ICF Magyar Tagozata Egyesület 2024. évi megismételt közgyűlésére!