Újítsd meg a tagságodat most! Tudj meg többet →

ICF Coachklub | Ferencsák Tímea ACC

Időpont: 2021.05.12. 00:00

Téma:

Event date: 2021.05.12. 00:00Categories:

Business coaching az agilitásban
Mit jelent az agilitás & az agilis átalakulás? Melyek az agilis csapatok jellemzői? Hogyan segítheti a business coach és a coaching a transzformálódó csapatokat? Mit tehet a coach szemléletű vezető a csapat jól-létéért, a sikeres átalakulásért?

Ferencsák Tímea
Jogász, közgazdász, coach és coach szemléletű vezető IT területen, multinacionális környezetben. Munkája során agilis csapatok támogatásával is foglalkozik. Kiemelten fontos számára, hogy a vezetők értsék, mi a szerepük az agilis transzformációban, a kultúraváltásban, hogyan tudják ebben támogatni az egyéneket és a csapatokat.
Funkcionális munkája mellett több éve felel vezetőfejlesztési programokért is. 2017 óta foglalkozik coachinggal: egyéni, csoport és csapat coachinggal, külső és belső coachként egyaránt.

Kérjük, feltétlenül regisztálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 48 órában kapják meg.

Az ICF Coachklubon való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.

Zárt rendezvény, a részvétel ingyenes és kizárólag az ICF Magyar Tagozata egyesület tagjainak lehetséges.

Időpont: 2021. május 12. (szerda), 17.00 – 19.00
Helyszín: Zoom meeting

Facebook
Twitter
LinkedIn

Időpont: 2024.02.15.

#Esemény #Ügyfeleknek

Milyen következményekkel járhat coaching folyamatra, szakemberre és ügyfélre nézve, ha nem megfelelő kompetenciával vállalunk valakit és személyiségzavar, vagy más nehézség tör a felszínre?

Időpont: 2024.01.29.

Kákonyi Anett MCC 2023 augusztusában az ICF Converge konferencián tartott előadást ezzel a címmel. A gyerek coaching egyike azoknak a módszereknek, amivel pozitívan lehet hatni a gyerekek jóllétére. A workshop

Időpont: 2024.01.17.

Kedves ICF Egyesületi Tag! Tisztelettel meghívunk az ICF Magyar Tagozata Egyesület 2024. évi megismételt közgyűlésére!