Újítsd meg a tagságodat most! Tudj meg többet →

ICF CoachKlub Csigás Zoltánnal – A PCM® – Process Communication Model – coaching alkalmazása

Időpont: 2016.11.22. 00:00

Téma:

Event date: 2016.11.22. 00:00Categories:

A tranzakcióanalízis gyökereire építő, PCM® első látásra egy személyiség modell. Értő kezekben azonban a kommunikációs eszközök és így a coaching intervenciók széles körben alkalmazható eszköztárává válik. Lehetőséget nyújt arra, hogy konkrét megfigyelések alapján következtessek az ügyfelem pillanatnyi belső állapotára: érzékeljem azt, hogy konstruktívan van-e jelen a helyzetben vagy valamilyen „előre huzalozott” stressz-mintázatot mutat a folyamatban. Lássam azt, hogy személyiség-eszköztárának mely részét kapcsolja be a folyamatba.  Ezen megfigyelések alapján a modell pedig egyértelmű iránymutatásokat ad arra, hogy az adott pillanatban milyen módon kell kapcsolódnom ügyfelemhez. Miként érhetem el az ügyfelemet.

 

A program során röviden bemutatom a modell hátterét és alkalmazási lehetőségeit, betekintést nyújtva a PCM® mélyebb pszichológiai perspektíváiba is, lehetőséget nyújtva a személyes tapasztalatra, élményre is.

 

Csigás ZoltánCsigás Zoltán,

„Professzionális kíváncsi emberként” szoktam bemutatkozni. Kérdezek, jelentést, megértést és következő lépéseket segítek találni ügyfeleimnek. Legyenek ők akár egyének, csoportok vagy szervezetek. Ebben a munkámban három dolgot kombinálok leginkább. Coach vagyok és coach képző a GROW csoport színeiben. Nemzetközi egyéni akkreditációmat az EMCC (European Mentoring and Coaching Council)-nél szereztem, Senior Practitioner szinten. Kutató vagyok. A GROW csoport kutatás szakmai vezetőjeként és az EMCC nemzetközi kutatási alelnökeként dolgozom. A harmadik dolog, a kedvenc módszertanom a PCM – Process Communication Model. Ennek trénereként, coach-aként és magyarországi üzleti vezetőjeként is tevékenykedem.

Közel tíz éves tapasztalattal rendelkezem különböző fejlesztői szerepekben.

 

Az ICF Coach Klub ezen programja 2 CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagok számára 4000 Ft, az Egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2016. november 22. 18:30 – 20:30

Helyszín: Jókai terem, MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

 

REGISZTRÁCIÓ

Facebook
Twitter
LinkedIn

Időpont: 2024.02.15.

#Esemény #Ügyfeleknek

Milyen következményekkel járhat coaching folyamatra, szakemberre és ügyfélre nézve, ha nem megfelelő kompetenciával vállalunk valakit és személyiségzavar, vagy más nehézség tör a felszínre?

Időpont: 2024.01.29.

Kákonyi Anett MCC 2023 augusztusában az ICF Converge konferencián tartott előadást ezzel a címmel. A gyerek coaching egyike azoknak a módszereknek, amivel pozitívan lehet hatni a gyerekek jóllétére. A workshop

Időpont: 2024.01.17.

Kedves ICF Egyesületi Tag! Tisztelettel meghívunk az ICF Magyar Tagozata Egyesület 2024. évi megismételt közgyűlésére!