Újítsd meg a tagságodat most! Tudj meg többet →

ICF CoachKlub: Bognár Katalin – És nekünk ki segít? – avagy a cipész cipője…

Időpont: 2017.11.23. 00:00

Téma:

Event date: 2017.11.23. 00:00Categories:

Segíteni sokféleképp tudunk: kérdésekkel, hallgatással, támogatással, jelenléttel…Várjuk, hogy az ügyfeleink, barátaink, családtagjaink kérjenek tőlünk segítséget, hiszen mi rendelkezésükre állunk – ez a segítő identitásunk része. De vajjon hogyan és mikor kérünk mi segítséget? Ezekről a kérdésekről gondolkozunk közösen…

 

Bognár Katalin a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület szakmai vezetője beszél majd az általuk alkalmazott szupervíziós rendszerről, hozzáadott értékéről munkájuk során.

A workshop résztvevői betekintést nyerhetnek abba, hogy milyen eszközökkel segítik az önreflexiós munkát és bepillanthatnak a Menedék Egyesület hétköznapjaiba.

 

Bognár Katalin: És nekünk ki segít?

 

Bognár Katalin vagyok, a Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület szakmai vezetője, szociális munkás. Trénerként és a szociális szolgáltatások támogatójaként egyaránt fontos számomra, hogy a kliens-kapcsolatban dolgozó segítő szakemberek támogatása rendszer-szinten megvalósulhasson a saját szervezetünkben, illetve az ellátórendszer egészében. A hatékony munkavégzéshez elendhetetlen a saját szakmai önismereti munka támogatása és a megfelelő külső segítség igénybe vételének biztosítása. 

 

 

 

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Az ICF Kompetencia Fórum ezen programja 2 CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az ICF Egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2017. november 23. 18:30 – 20:30

Helyszín: Jókai terem, MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

 
Facebook
Twitter
LinkedIn

Időpont: 2024.02.15.

#Esemény #Ügyfeleknek

Milyen következményekkel járhat coaching folyamatra, szakemberre és ügyfélre nézve, ha nem megfelelő kompetenciával vállalunk valakit és személyiségzavar, vagy más nehézség tör a felszínre?

Időpont: 2024.01.29.

Kákonyi Anett MCC 2023 augusztusában az ICF Converge konferencián tartott előadást ezzel a címmel. A gyerek coaching egyike azoknak a módszereknek, amivel pozitívan lehet hatni a gyerekek jóllétére. A workshop

Időpont: 2024.01.17.

Kedves ICF Egyesületi Tag! Tisztelettel meghívunk az ICF Magyar Tagozata Egyesület 2024. évi megismételt közgyűlésére!