Újítsd meg a tagságodat most! Tudj meg többet →

ICF Coachklub | Babos Éva

Időpont: 2021.12.01. 00:00

Téma:

Event date: 2021.12.01. 00:00Categories:

Motiváció alapú, személyre szabott coaching a Thomas elemzések segítségével

Gondolkodtál már azon, hogy mire van szükség, hogy a coaching sikeres legyen? 

Sokszor a szuper technikák bevetése előtt,- mint a rapport kiépítése, az értő figyelem, vagy a jól megfogalmazott kérdések-,  jó lenne, ha pontosan értenénk, hogy kivel is állunk- ülünk -szemben, hogy már az első perctől kezdve az Ő nyelvén beszélve, személyre szabottan tudjunk vele kommunikálni és ami még fontosabb, pontosan értsük a viselkedésének okait,  motivációit.

Már több mint húsz éve figyelem a fejlesztési folyamatok sikerét ebből az aspektusból.

Hogyan emelhetjük a coaching színvonalát, a fejlesztés pontosságát, hatékonyságát ?

Olyan jellemzők mérésével, mint a kompetenciák, érzelmi intelligencia vagy a csapatban betöltött szerep, az elemzések segítenek tisztább képet alkotni a fejlesztendő személyről. Az elemzések egyik fő különlegessége, hogy objektív, tudományos és mérhető adatok biztosítására tervezték, így képessé teszi a coachokat a megalapozott fejlesztési program gyors kialakítására. A riportok betekintést nyújtanak a személy viselkedésébe, motivációiba, kommunikációs stílusába, kompetenciáiba, nyomás alatti viselkedésébe, az érzelmi intelligenciájának szegmenseibe, csapatban betöltött szerepébe, térképet adva a coach szakember kezébe a személyre szóló fejlesztéshez. A Thomas elemzései az erősségekre fókuszálnak, a riportok pozitív megfogalmazásának köszönhetően nem szülnek ellenállást, segítenek a beszélgetéseket mélyebb szintre vinni, a bizalmat növelni. 

A bemutató program során arra törekszem, hogy a résztvevők  saját élményt is megélhessenek, így ingyenes PPA elemzést biztosítunk, de bepillantást adok  a Thomas teljes elemzés portfóliójába, úgy mint:

  • Thomas PPA (DISC alapú) személy kompetenciaelemzés: A PPA nyolc fő elem mentén mutatja meg az egyén magatartási preferenciáit (erősségeit): valamint azt is, hogy hogyan reagál a munkahelyi helyzetekben, és hogyan módosítja viselkedését nyomás alatt. 
  • Csapatelemzés: A riport által világossá válik, hogy hogyan lesz képes együtt dolgozni a csoport többi tagjával, vagy vezetőjével, illetve az adott emberek között milyen csoportszereppel erősíti vagy éppen korlátozza a csapat működését. 
  • Érzelmi intelligencia elemzés (TEIQue): A Thomas érzelmi intelligencia elemzése megmutatja, hogy mennyire észleljük, értjük és hogyan kezeljük saját és mások érzelmeit, valamint, hogy ez milyen hatással van kapcsolatainkra és munkahelyi sikereinkre.
  • 360 fokos elemzés: A Thomas 360 Bespoke egy olyan objektív keretrendszer, amelynek segítségével azonosíthatjuk a teljesítményt rontó tényezőket, fejleszthetjük az önismeretet és megfelelő környezetet biztosíthatunk az őszinte és konstruktív visszajelzéseknek.

Előadó: Babos Éva 

Cégvezető, tréner, tanácsadó, szervezetfejlesztő, a Thomas International hivatalos magyarországi partnere

Több, mint 20 éve dolgozom elsősorban vezetők motiváció alapú fejlesztésével.

Közel 12 évet töltöttem el HR igazgatóként az IKEA és Synergon cégeknél. 2001-ben ültem át a tanácsadói székbe, azóta saját vállalkozásomat, a Contact Points Kft-t vezetem és dolgozom tanácsadóként, szervezetfejlesztőként, trénerként. Ügyfeleink többsége nagyvállalatok, és azok vezetői. Több, mint 19 éve a Thomas DISC rendszernek tanácsadó trénere, oktatója, a Thomas rendszer magyarországi képviselője vagyok. A Thomas elemzések nagyban hozzájárulnak sikereinkhez, hiszen ezek a professzionális eszközök tökéletesen egészítik ki a tréningeket, fejlesztési programokat, hozzáadott értékükkel a fejlesztési folyamatok sikerességét nagyban növelik. 

Ezen kívül hat éve tanítok a Metropolitan Egyetemen személyes hatékonyságot, illetve 2 éven keresztül vezettem egy TV műsort, ami a siker és motiváció kapcsolatával foglalkozott. 

Kérjük, feltétlenül regisztálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 48 órában kapják meg.

Ez azért is fontos, mert aki szeretne magáról egy Thomas PPA elemzést kapni, szintén ebből az emailből fogja a linket elérni!

Az ICF Coachklubon való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.

Zárt rendezvény, a részvétel ingyenes és kizárólag az ICF Magyar Tagozata egyesület tagjainak lehetséges.

Időpont: 2021. december 1. (szerda), 10.00 – 12.00
Helyszín: Zoom meeting

Facebook
Twitter
LinkedIn

Időpont: 2024.02.15.

#Esemény #Ügyfeleknek

Milyen következményekkel járhat coaching folyamatra, szakemberre és ügyfélre nézve, ha nem megfelelő kompetenciával vállalunk valakit és személyiségzavar, vagy más nehézség tör a felszínre?

Időpont: 2024.01.29.

Kákonyi Anett MCC 2023 augusztusában az ICF Converge konferencián tartott előadást ezzel a címmel. A gyerek coaching egyike azoknak a módszereknek, amivel pozitívan lehet hatni a gyerekek jóllétére. A workshop

Időpont: 2024.01.17.

Kedves ICF Egyesületi Tag! Tisztelettel meghívunk az ICF Magyar Tagozata Egyesület 2024. évi megismételt közgyűlésére!