Újítsd meg a tagságodat most! Tudj meg többet →

ICF Coaching Szupervízió | Kákonyi Anett PCC

Időpont: 2020.12.08. 00:00

Téma:

Event date: 2020.12.08. 00:00Categories:

Online támogatás kizárólag az ICF Magyar Tagozata egyesület tagjainak

Év végéhez közeledünk, jön a megállás, a számvetés ideje. Ebben a 2 órában szeretnék lehetőséget biztosítani – maximum 6 kolléga számára –, hogy szakmailag is „számot vethessen” és feldolgozhasson egy-egy ügyfelével megélt tapasztalatát. 

A coaching szupervízió során a saját eseteitekkel dolgozunk, és feltárjuk a belső folyamataitokat, az esetleges vakfoltokat, etikai kérdéseket reflektív gyakorlaton keresztül. Várlak benneteket szeretettel.

Rólam

Kákonyi Anett vagyok business coach, team coach, gyerekcoach, tréner, Gestalt terapeuta, édesanya, feleség és humanitárius. Jelenleg az ICF Magyar Tagozatának alelnöke.

Coachként hiszek abban, hogy a megértés, a bírálatmentes, elfogadó, támogató légkör, ahol az ember igazán fel meri vállalni az érzéseit, dilemmáit, „tökéletlenségét”, megfelelő alapot adhat ahhoz, hogy tudatosítsuk a valódi problémát és tettre készen elinduljunk a változás útján, legyen szó gyerekről vagy felnőttről egyaránt.

Az ICF Szupervízión való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.
Zárt rendezvény, csak ICF Magyar Tagozata tagoknak. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Időpont: 2020. december 8. (kedd) 9:00–11:00
Helyszín: Online tér, Zoom Meeting,

Ezen az eseményen legfeljebb 6 fő tud részt venni.

A linket csak a regisztrálók kapják majd meg az esemény napján.

Ha regisztráció után közbejön valamiés mégsem tudsz részt venni a szupervízión, kérünk jelezd, hogy a helyed átadhassuk másnak!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Időpont: 2024.02.15.

#Esemény #Ügyfeleknek

Milyen következményekkel járhat coaching folyamatra, szakemberre és ügyfélre nézve, ha nem megfelelő kompetenciával vállalunk valakit és személyiségzavar, vagy más nehézség tör a felszínre?

Időpont: 2024.01.29.

Kákonyi Anett MCC 2023 augusztusában az ICF Converge konferencián tartott előadást ezzel a címmel. A gyerek coaching egyike azoknak a módszereknek, amivel pozitívan lehet hatni a gyerekek jóllétére. A workshop

Időpont: 2024.01.17.

Kedves ICF Egyesületi Tag! Tisztelettel meghívunk az ICF Magyar Tagozata Egyesület 2024. évi megismételt közgyűlésére!