Újítsd meg a tagságodat most! Tudj meg többet →

ICF Coach Klub – Pintér Zoltán: Gestalt a Coachingban

Időpont: 2015.02.19. 00:00

Téma:

Event date: 2015.02.19. 00:00Categories:

Ha a „Gestalt” szót ma beüti valaki a Google keresőbe, először sok-sok képet fog látni, amelyen különböző alakok fonódnak egymásba és egy pillanatra talán megállásra késztetnek: mit is látok itt?
Ha utána megnézi a Gestaltról szóló leírásokat, valószínűleg gyakran fog találkozni olyan szavakkal, mint például „jelenorientált”, „rendszerszemléletű”, „tapasztalati”, „különböző valóságok”, „testtudatosság”, „polaritások” vagy a „Gestalt-ciklus”.
Mit jelentenek ezek a fogalmak a coachingban? Hogyan lehet használni a Gestalt alapelveit, megközelítését, technikáit egy coaching szituációban? Milyen készségekre van szüksége egy gestaltos szemlélettel dolgozó coachnak?
Ezekre a kérdésekre szeretnék válaszolni esetek, példák, tapasztalások segítségével. Mesélek az én „Gestaltomról” és bízom benne, hogy Te is közelebb kerülsz a sajátodhoz.

 

 

Pintér Zoltán, Gestalt terapeuta, coach, tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó. A Grow trénerképző alapítója és vezető trénere, a LifeLearning alapítója.

 

Az ICF Coach Klub ezen programja 2 CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot ér majd.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft. (Az Egyesületi tagoknak ingyenes.)

Időpont: 2015. február 19. 18:30 – 20:30

Helyszín: MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 1.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Időpont: 2024.02.15.

#Esemény #Ügyfeleknek

Milyen következményekkel járhat coaching folyamatra, szakemberre és ügyfélre nézve, ha nem megfelelő kompetenciával vállalunk valakit és személyiségzavar, vagy más nehézség tör a felszínre?

Időpont: 2024.01.29.

Kákonyi Anett MCC 2023 augusztusában az ICF Converge konferencián tartott előadást ezzel a címmel. A gyerek coaching egyike azoknak a módszereknek, amivel pozitívan lehet hatni a gyerekek jóllétére. A workshop

Időpont: 2024.01.17.

Kedves ICF Egyesületi Tag! Tisztelettel meghívunk az ICF Magyar Tagozata Egyesület 2024. évi megismételt közgyűlésére!