Újítsd meg a tagságodat most! Tudj meg többet →

HR Reggeli | Csordás Izabella PCC és Édelmann Eszter

Időpont: 2022.10.20. 00:00

Téma:

Event date: 2022.10.20. 00:00Categories:

Új eseménysorozatot indítunk HR Reggeli címmel, melynek célja a teamcoaching mint csapatfejlesztési módszer bemutatása és népszerűsítése a HR szakemberek között. A teamcoaching a csapatfejlesztés ernyőfogalma alá tartozik, csakúgy mint a csapatépítés, -tréning, -tanácsadás, -mentorálás és -facilitálás. A HR Reggeli résztvevői az események során átfogó képet kapnak ezen módszerek hasonlóságairól és különbségeiről, alkalmazásainak céljáról, mindezt úgy, hogy képessé válnak eldönteni, mikor melyikre van szükség, és különösképp, hogy a teamcoaching hogyan tudja támogatni a szervezet fejlődését. 

Hogyan mérhető és hogyan fejleszthető a csapat “egészsége”?

  • Egészséges a csapatom?
  • Mit fejlesszünk?
  • Egyáltalán mit és hogyan mérjünk?
  • Melyik módszer a legcélravezetőbb?

Ezeket a kérdéseket járjuk együtt körbe prezentációval kísérve, beszélgetésekkel színesítve, az ügyfél oldalt is bemutatva. Bemutatjuk a Team Compass – csapatleltárt, egy mérőeszközt és gondolkodásmódot, amely képet ad egy csapat aktuális állapotáról, segít kijelölni a fejlesztés irányát és mérhetővé teszi a változást. A program előtt a résztvevők lehetőséget kapnak a leltár felvételére egy általuk választott csapattal kapcsolatban, majd a tapasztalatokat megosztjuk egymással.

Gondolatébresztő találkozásra hívunk, ahol különbséget teszünk a csoportmódszertanok között, betekintést adunk a témával kapcsolatos szakirodalomba,  beszélgetünk arról, hogy mi köze az odatartozás érzésének a csapat egészségéhez, fontos-e, hogy a kolléga önazonosnak élje meg magát munka közben, hogyan hat a teljesítményre a transzparencia és mi köze az egésznek az átlátható struktúrához.

Meglepetéssel is készülünk, hogy a téma humoros, ám életszerű oldalán is jót derüljünk együtt.

Az előadók:

Csordás Izabella PCC

Coach, team coach, mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakember, közgazdász.
Fontos számomra, hogy érzékeny, nyitott, a fejlődésért elkötelezett ügyfelekkel és csapattagokkal dolgozzam együtt. Szívesen támogatom a feladatvégzés hatékonysága érdekében a munkatársak készségeinek fejlesztését, a munkatársak közötti kapcsolati minőség fejlesztését.

Édelmann Eszter

Közgazdász, belső coachként, team coachként dolgozom és szenvedélyem, hogy olyan csapatok jöjjenek létre, ahol az egyén a lehető leghitelesebben tud megnyilvánulni, működni. Számomra ez a nyertes-nyertes helyzet, ahol egy kolléga meg tudja mutatni a legtöbb erőforrását, hogy a csapat azt termékenybe tudja fordítani a közös célok érdekében.

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára.

Az árakat itt találjátok:

Normál részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, Coach képzésben résztvevőknek 2500 Ft, az ICF egyesületi tagoknak ingyenes.

Az új webshopunkon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudtok fizetni.

Kérünk, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 24 órában kapják meg.

A programon való részvételért 3 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.

Időpont: 2022.10.20. 9:00-12:00

Helyszín: Zoom (online)

Találkozunk a rendezvényen!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Időpont: 2024.02.15.

#Esemény #Ügyfeleknek

Milyen következményekkel járhat coaching folyamatra, szakemberre és ügyfélre nézve, ha nem megfelelő kompetenciával vállalunk valakit és személyiségzavar, vagy más nehézség tör a felszínre?

Időpont: 2024.01.29.

Kákonyi Anett MCC 2023 augusztusában az ICF Converge konferencián tartott előadást ezzel a címmel. A gyerek coaching egyike azoknak a módszereknek, amivel pozitívan lehet hatni a gyerekek jóllétére. A workshop

Időpont: 2024.01.17.

Kedves ICF Egyesületi Tag! Tisztelettel meghívunk az ICF Magyar Tagozata Egyesület 2024. évi megismételt közgyűlésére!