Újítsd meg a tagságodat most! Tudj meg többet →

HR Fest | Business Fest – 2022. június 9.

Időpont: 2022.06.09. 00:00

Téma:

Event date: 2022.06.09. 00:00Categories:

BUSINESS FEST

Az üzlet társasjáték. Ne játszd egyedül! 

A Business Fest az első olyan kötetlen üzleti esemény, ahol a különböző területek szabad kapcsolódásának adunk teret, mert az állandóan változó világban új együttműködési stratégiára van szükség!  

Az év legnagyobb üzleti fesztiválján, egy egész napos program keretében 10+ színpadon, 350+ előadóval és több különböző szakma 3000+ képviselőjével keressük azokat a kapcsolódásokat, amelyek az üzleti szinergiák következő szintjére emelik a kooperációt! 

A HR Fest nyári fesztiválja a Business Fest keretében vár rád: 6 teremben hozzuk el az állandóan változó világunk legégetőbb HR-szakmai kérdéseit, változatos programokkal és sok színes interaktív programmal.

Helyszín: Millenáris Park

Időpont: 2022. június 9.

KEDVEZMÉNYEK

Annak köszönhetően, hogy a HR Fest együttműködő partnerünk, az ICF Magyar Tagozata Egyesületének tagjai 50%-os kedvezménnyel jöhetnek! A jegyet az alábbi gombra kattintva tudod megvásárolni, a kedvezményes kuponkódot pedig az ICF májusi hírlevelében találod.

Nem ICF tagok számára 25%-os kedvezményt tudunk felajánlani, ehhez HRF-SZP25 kuponkódot tudjátok használni!

ICF A BUSINESS FESTEN

Mi nyitástól zárásig az ICF standon (34-es) várunk Titeket, illetve 14.50-től újra a színpadon!  
A téma: A HR és a coaching partneri lehetőségei – Az ICF és a HR Fest kutatási eredménye 
 
Kerekasztal-beszélgetésben mutatjuk meg a kérdőív eredményeit, valamint beszélünk arról, hogyan dolgoztuk fel az anyagot, és hogyan megyünk ezzel tovább. 
A kerekasztal-beszélgetésben részt vesz: Kákonyi Anett PCC, az ICF Magyar Tagozatának Elnöke, valamint az ICF Magyar Tagozatának Stratégiai csapatából Éliás Nóra (a beszélgetést moderálja), Kosztolánczy Gábor ACC és Martin Hajdu György PCC. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Időpont: 2024.02.15.

#Esemény #Ügyfeleknek

Milyen következményekkel járhat coaching folyamatra, szakemberre és ügyfélre nézve, ha nem megfelelő kompetenciával vállalunk valakit és személyiségzavar, vagy más nehézség tör a felszínre?

Időpont: 2024.01.29.

Kákonyi Anett MCC 2023 augusztusában az ICF Converge konferencián tartott előadást ezzel a címmel. A gyerek coaching egyike azoknak a módszereknek, amivel pozitívan lehet hatni a gyerekek jóllétére. A workshop

Időpont: 2024.01.17.

Kedves ICF Egyesületi Tag! Tisztelettel meghívunk az ICF Magyar Tagozata Egyesület 2024. évi megismételt közgyűlésére!