Újítsd meg a tagságodat most! Tudj meg többet →

Gyerek coaching a gyakorlatban

Időpont: 2024.01.29.

Event date: 2024.01.29. - 1970.01.01.

Kákonyi Anett MCC 2023 augusztusában az ICF Converge konferencián tartott előadást ezzel a címmel. Többen jeleztétek, hogy kíváncsiak lennétek arra, hogy miről beszélt. Ezért most kibővítve és egy interaktív workshoppá átformálva az előadást megosztja veletek is.

Magyarországon a 2019-es, vagyis COVID előtti őszi időszakhoz viszonyítva 40 százalékkal emelkedett a szorongással küzdő gyerekek eseteinek száma. A szorongásos és depressziós zavarokkal küzdő gyerekek aránya az ötszörösére nőtt, de megduplázódott a kényszeres gondolatokkal és cselekedetekkel jelentkezők száma is.

Ezért nagyon fontos, hogy lépéseket tegyünk mi coachok is és minél többen támogassuk és pozitívan befolyásoljuk a gyerekeket. A gyerek coaching egyike azoknak a módszereknek, amivel pozitívan lehet hatni a gyerekek jóllétére. A workshop során a gyerek coaching gyakorlatába kaptok bepillantást.

A következő témákat fogjuk érinteni:

A gyerek coaching fogalma.

Miben különbözik a felnőttek coacholása a gyerekek coacholásától.

Gyerek coaching folyamat: a szülök első kontaktus felvételétől a folyamat lezárásáig a gyerekekkel és a családdal.

Eszközök a gyerekek coacholásához.

Anett néhány személyes tapasztalatának megosztása konkrét eseteken keresztül, amelyek azért emlékezetesek, mert jelentős változások történtek a gyerekek életében.

Várunk benneteket szeretettel!

Az előadó:

Kákonyi Anett, MCC Az ICF Magyar Tagozat Tanácsadó Testületének tagja, Coach oktató és mentor, Tréner, Gestalt terapeuta Elkötelezett humanitárius vagyok: egy karitász csoport vezetése mellett számos területen keresem a lehetőséget az emberek segítésére. Ezért nem véletlen, hogy 16 év nagyvállalati karrier után a pénzügyi szférát magam mögött hagyva a coaching és tréning területén találtam meg a hivatásomat. A coaching karrierem business coachként 10 évvel ezelőtt kezdődött. 2015-ben kezdtem el gyerekeket is coacholni (6 és 18 év között). Küldetésként tekintek arra, hogy a gyerekeket abban támogassam, hogy meg tudjanak birkózni az életük során felmerülő nehézségekkel. Három gyerek coach képzést végeztem, és általában vegyesen alkalmazom a különböző megközelítéseket és módszereket a gyerekek és fiatalok igényei szerint. 2018. január óta támogatom az ICF Magyar Tagozatát, öt évig az elnökség tagjaként (két évig elnökként). Rendszeresen előadásokat tartok coaching konferenciákon és tanítok coach-képzéseken. Hiszem, hogy mindenki számára adott a változás lehetősége, csak meg kell találni a megfelelő utat hozzá: őszinte szembenézés a kialakult helyzettel, a megértés elmélyítése, erőforrások megtalálása, felelősségvállalás, döntés és változás!

 

Az árakat itt találod:

Normál 5 000 HUF
MCSZ tagok 4 000 HUF
Coachképzésben résztvevők 2 500 HUF
ICF egyesületi tagok 0 HUF

A webshopon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudsz fizetni.

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést!

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára!

Időpont: 2024.01.29. 17:00-18:30

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, Bojtorján terem

Facebook
Twitter
LinkedIn

Időpont: 2024.02.15.

#Esemény #Ügyfeleknek

Milyen következményekkel járhat coaching folyamatra, szakemberre és ügyfélre nézve, ha nem megfelelő kompetenciával vállalunk valakit és személyiségzavar, vagy más nehézség tör a felszínre?

Időpont: 2024.01.29.

Kákonyi Anett MCC 2023 augusztusában az ICF Converge konferencián tartott előadást ezzel a címmel. A gyerek coaching egyike azoknak a módszereknek, amivel pozitívan lehet hatni a gyerekek jóllétére. A workshop

Időpont: 2024.01.17.

Kedves ICF Egyesületi Tag! Tisztelettel meghívunk az ICF Magyar Tagozata Egyesület 2024. évi megismételt közgyűlésére!