Újítsd meg a tagságodat most! Tudj meg többet →

Elmarad! ICF Kompetenciafórum | Segal Hajnalka PCC

Időpont: 2020.06.04. 00:00

Téma:

Event date: 2020.06.04. 00:00Categories:

A workshop a járványhelyzet miatt elmarad

 
A félelem csábítása

Versengő világban, versengő társadalomban élünk. A siker, az eredményesség, a hatékony erőforrás felhasználás nemcsak az ügyfeleinktől ismerős szavak.

Találkozunk vele a saját brandépítésünk során, ahogyan minket és mi magunkat pozicionáljuk coachként, ismerős a gyerekeink iskolaválasztásánál, a hétköznapi és professzionális életünk teljes széltében-hosszában.

Szeretnénk a legjobbat és a legtöbbet kihozni magunkból, az ügyfeleinkből, a kapcsolatainkból stb.? Vagy épp az a cél, hogy ne mozduljon körülöttünk semmi?

 

Vajon mi van, mi lehet még e mögött a sok törekvés mögött a belső motiváción túl?

Rengeteg dolog lehet a tanult mintákból, a kultúrából, amiből jövünk, a belső hitünkön át, és lehet, hogy mindezek mögött, ezek árnyékaként vagy épp teljesen átszőve megjelenik vagy megjelenhet a félelem.

A félelem attól, hogy nem vagyunk elég jók, hogy lemaradunk valamiről, hogy megítélnek és a nagyon sok szó elférne itt….

 

Ha tapasztaltál már hasonlót magadban, az ügyfelednél, és ránéznél hogyan legyél ezekkel a helyzetekkel jobb viszonyban, gyere és nézzük rá közösen arra, mit tudunk ezzel kezdeni!

 

 

 

Segal Hajnalka PCC: 
hivatásos támogató
 

Az elmúlt 15 évben alkalmazottként, tulajdonosként, beosztottként, felsővezetőként itthon és külföldön, for-profit és non-profit szektorban is megtapasztaltam azokat a kihívásokat, nehézségeket, döntési helyzeteket, dilemmákat, amelyekkel jelenleg az ügyfeleim fordulnak hozzám. 
Business coachként IT, gyógyszer, jog, energia, non-profit, innovációs technológia, gyártás, oktatási és pénzügyi ágazatokban szereztem jártasságot multinacionális cégeknél, kkv-nál és a magánszemélyeknél egyaránt. 
Fontosnak tartom, hogy a megszerzett tudást a lehető leghatékonyabban használjam fel, ezért az üzleti tevékenységem mellett az önkéntes motivációmat a Mindenhol Otthon Alapítványban, a Hintalovon Alapítványban, illetve az ICF Jószolgálati Csapatának tagjaként élem ki.
A tanulást mentális wellnessnek tartom, amely ébren tartja benne a megújuló tudásvágy mellett azt a tüzet, amellyel a hivatásomnak (is) élek.
Jelenleg utolsó éves hallgatója vagyok a Norvég Gestalt Intézet – Gestalt teraputa képzésének. Harmadik éve tanítok a Coach Akadémián és második éve a Gál Ferenc Főiskolán, hogy a tudásátadásból kivegyem a részem 🙂

 

 

REGISZTRÁCIÓ
 

Az ICF Kompetenciafórum ezen programja 2 CCE (Continuing Coaching Education) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az ICF egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2020. június 4. (csütörtök) 18.30–20.30

Helyszín: Jókai terem, MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Időpont: 2024.02.15.

#Esemény #Ügyfeleknek

Milyen következményekkel járhat coaching folyamatra, szakemberre és ügyfélre nézve, ha nem megfelelő kompetenciával vállalunk valakit és személyiségzavar, vagy más nehézség tör a felszínre?

Időpont: 2024.01.29.

Kákonyi Anett MCC 2023 augusztusában az ICF Converge konferencián tartott előadást ezzel a címmel. A gyerek coaching egyike azoknak a módszereknek, amivel pozitívan lehet hatni a gyerekek jóllétére. A workshop

Időpont: 2024.01.17.

Kedves ICF Egyesületi Tag! Tisztelettel meghívunk az ICF Magyar Tagozata Egyesület 2024. évi megismételt közgyűlésére!