Újítsd meg a tagságodat most! Tudj meg többet →

CSR Indító és Rapid Randi

Időpont: 2016.04.12. 00:00

Téma:

Event date: 2016.04.12. 00:00Categories:

Szép táborunk van mind civilekből, mind önkéntes coachokból de szívesen vesszük a te csatlakozásodat is!

 

Talán ismered, talán részt is vettél már, de ha nem, pláne itt az alkalom: idén tavasszal folytatjuk az immár tradicionális ICF Jószolgálati Programunkat a civil szféra egészségügy területén kiemelkedő teljesítményt nyújtó szervezeteinek, illetve előreláthatólag a Semmelweis Egyetem ötödéves hallgatóinak támogatásával.

 

Programunk indító rendezvénye a Nonprofit Rapid Randi: egy rövid de hasznos ismertető után kezdetét veszi majd a valóságos rapid randi, ahol coachok és civilek 5 perces etapokban ismerkednek egymással, hogy a 

végén tényleg kölcsönös szimpátiára alapozva indulhassanak az 5-6 ülésből álló coaching folyamatok. A folyamatot illetően az egyéni ülések időpontját coach és ügyfél szabadon választja

 

 

 

Miért érdemes csatlakozni a programhoz?

 

  • Részese lehetsz egy remek kezdeményezésnek
  • Megtapasztalhatod, milyen a társadalmi felelősségvállalás
  • Akkreditációdhoz gyarapíthatod tovább az óraszámodat
  • Részt vehetsz díjmentes mentoringban (akkreditációhoz szintén szükséges)
  • Részt vehetsz díjmentes szupervízióban

[[{„fid”:”867″,”view_mode”:”default”,”fields”:{„format”:”default”},”type”:”media”,”attributes”:{„class”:”media-element file-default”}}]]

 

A CSR program alapja, missziónk ide kattintva olvasható.

 

Helyszín: MagNet Bank Andrássy út 98., fsz Juharfa terem

Időpont: 2016.04.12. 9-13h

 

Visszajelzések azt mutatják, hogy nagy szükség van civil szféra ilyen jellegű támogatására.

 

A programban részt vevő civil szervezeti vezetők nagyon pozitívan ítélik meg a coaching erejét. A leggyakoribb visszajelzés az, hogy a coaching folyamatnak köszönhetően sokkal tudatosabban képesek kezelni a különböző szakmai és szervezeti szituációkat, döntéseket, illetve profibban és hatékonyabban képesek irányítani a szervezetüket. 

Az ICF által tavaly végzett elégedettségmérés adatai alapján a civil szervezetek 96%-a kiválónak minősítette az igénybe vett önkéntes ICF coach segítségét, és kivétel nélkül úgy nyilatkoztak, hogy újra szívesen részt vennének coaching folyamatban. A közös munka eredményeként minden második civil szervezeti vezető fontos készségeinek konkrét fejlődéséről számolt be.

„Nagy élmény volt részt venni a coaching folyamatban. Elsősorban önismeret terén jelentett rengeteget, amit a munkámban is tudok kamatoztatni. A prioritások felállításában, a feladatok rendszerezésében, munkaszervezésben és az idővel való gazdálkodásban úgy érzem, sokat fejlődtem. Éppen ezért vettem részt az idei rapid randin is, és a tavaly kiválasztott coach-csal folytatjuk a megkezdett munkát. Az újabb alkalmak sokat segítenek majd, hogy ledöntsem azokat a korlátokat, amelyek a coach segítségével tudatosultak bennem”-  Gémes Renáta, az Egy Csepp Figyelem Alapítvány, Magyarország egyik legjelentősebb, a cukorbetegség terjedése ellen küzdő, nonprofit szervezet projektvezetőjének tapasztalatai. 

 

Mindennek adminisztratív hátterét a CSR csapat biztosítja.

 

Várjuk jelentkezésedet a csr@coachfederation.hu címen annak megjelölésével, hogy hány egyéni és/vagy csoportos folyamatot vállalsz!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Időpont: 2024.02.15.

#Esemény #Ügyfeleknek

Milyen következményekkel járhat coaching folyamatra, szakemberre és ügyfélre nézve, ha nem megfelelő kompetenciával vállalunk valakit és személyiségzavar, vagy más nehézség tör a felszínre?

Időpont: 2024.01.29.

Kákonyi Anett MCC 2023 augusztusában az ICF Converge konferencián tartott előadást ezzel a címmel. A gyerek coaching egyike azoknak a módszereknek, amivel pozitívan lehet hatni a gyerekek jóllétére. A workshop

Időpont: 2024.01.17.

Kedves ICF Egyesületi Tag! Tisztelettel meghívunk az ICF Magyar Tagozata Egyesület 2024. évi megismételt közgyűlésére!