Újítsd meg a tagságodat most! Tudj meg többet →

CoachKlub Buda Lászlóval – Gondolatok a testtel és az érzelmekkel való munkáról

Időpont: 2016.03.10. 00:00

Téma:

Event date: 2016.03.10. 00:00Categories:

Gondolatok a testtel és az érzelmekkel való munkáról

Akár munkahelyi, akár személyes témákkal foglalkozunk a coaching vagy a pszichoterápia folyamatában, találkozni fogunk a test és az érzelmek dolgával, ha hajlandóak vagyunk tudomásul venni, hogy a racionális világ mögött milyen elementáris erővel munkálnak az emocionális és a fizikai-biológiai erők. Attól, hogy átlépünk a munkahelyünk küszőbén, még nem hagyjuk kinn sem a testünket, sem az érzelmeinket – még ha sok helyen meg is próbálnak úgy viselkedni az emberek. Akit betegség kínoz, aki fél, aki dühös, aki gyászol, aki szégyelli magát, nem fog tudni színvonalas intellektuális munkát végezni, nehezebben fog komplex helyzeteket átlátni, másokat motiválni, irányítani, jó döntéseket hozni stb. Saját testünkkel és érzelemvilágunkkal való kapcsolatunk alapjaiban befolyásolja önbizalmi szintünket, önértékelésünket és ezen keresztül kommunikációs hatékonyságunkat.

 

Érdemes tehát ezen aspektusokat szem előtt tartani, ha emberekkel foglalkozunk. 

 

Ebben a témában szeretném megosztani gondolataimat a hallgatósággal. Én ugyan elsősorban pszichoterapeutaként dolgozom, és beteg emberekkel foglalkozom, a testtel való értelmes kommunikáció, a testi üzenetek értelmezése, az érzelmi konfliktusok feloldása terén szerzett tapasztalataimat igyekszem úgy bemutatni, hogy az a coaching megközelítés számára is releváns legyen.

Személyemről a http://www.budalaszlo.hu/buda/bemutatkozom.html

szakmai munkámról a www.szomatodrama.hu 
oldalakon tájékozódhat a kedves érdeklődő.

 

 

 

 

Az ICF Coach Klub ezen programja 2 CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot ér.

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft. (Az Egyesületi tagoknak ingyenes.)

Időpont: 2016. március 10. 18:30 – 20:30

Helyszín: Jókai terem, MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Időpont: 2024.02.15.

#Esemény #Ügyfeleknek

Milyen következményekkel járhat coaching folyamatra, szakemberre és ügyfélre nézve, ha nem megfelelő kompetenciával vállalunk valakit és személyiségzavar, vagy más nehézség tör a felszínre?

Időpont: 2024.01.29.

Kákonyi Anett MCC 2023 augusztusában az ICF Converge konferencián tartott előadást ezzel a címmel. A gyerek coaching egyike azoknak a módszereknek, amivel pozitívan lehet hatni a gyerekek jóllétére. A workshop

Időpont: 2024.01.17.

Kedves ICF Egyesületi Tag! Tisztelettel meghívunk az ICF Magyar Tagozata Egyesület 2024. évi megismételt közgyűlésére!