Újítsd meg a tagságodat most! Tudj meg többet →

Civil Rapid Randi

Időpont: 2022.10.19. 00:00

Téma:

Event date: 2022.10.19. 00:00Categories:

Pro bono coaching a társadalmi szervezetekért

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ebben a nehéz időszakban is talpon maradjanak azon szervezetek, melyek hozzájárulnak társadalmunk jóllétéhez és fejlődéséhez. Ezért a MagNet Bank és az International Coaching Federation (ICF) közös kezdeményezést indít a civil és nonprofit szervezetek válságállóságának növelésére.

Mit ad a program:

Az ICF az első 50 jelentkező számára pro bono coaching lehetőséget biztosít, melynek során a coachok 5 db 60-90 perces konzultációt kínálnak minden egyes kiválasztottnak. Ez az ingyenes coaching egy olyan együttműködésre ad lehetőséget, mely a szervezeteket hatékonyan tudja támogatni az általuk megfogalmazott cél elérése érdekében.

Kinek szól:

Társadalmi szervezetek széles körét várjuk tevékenységi területtől függetlenül, de különösen számítunk olyan szervezetek jelentkezésére, akik a társadalmi párbeszéd, fenntarthatóság, igazságosság, megértés elősegítésében, valamint környezetvédelmi területeken aktívak.

A Civil Rapid Randit két év után először SZEMÉLYES jelenléttel szeretnénk megrendezni a Magnet Bank Andrássy úti székházában

A rendezvény időpontja: 2022. OKTÓBER 19. 10:00-13:00

A személyes jelenlét alatt rapid randi formátumban találkozhat az ICF Magyar Tagozatának coachaival, és választhatja ki az Ön számára legszimpatikusabbat. Ezt az élményt online sajnos nem tudjuk biztosítani.

Ha egy szervezettől több résztvevő is szeretne jelentkezni, akkor kérjük, mindenki a saját email címével regisztráljon külön-külön! Az igényeket jelentkezési sorrendben fogadjuk.  

JELENTKEZÉSI FORM CIVIL SZERVEZETEKNEK

JELENTKEZÉSI FORM ICF COACHOKNAK

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2022. október 12.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Időpont: 2024.02.15.

#Esemény #Ügyfeleknek

Milyen következményekkel járhat coaching folyamatra, szakemberre és ügyfélre nézve, ha nem megfelelő kompetenciával vállalunk valakit és személyiségzavar, vagy más nehézség tör a felszínre?

Időpont: 2024.01.29.

Kákonyi Anett MCC 2023 augusztusában az ICF Converge konferencián tartott előadást ezzel a címmel. A gyerek coaching egyike azoknak a módszereknek, amivel pozitívan lehet hatni a gyerekek jóllétére. A workshop

Időpont: 2024.01.17.

Kedves ICF Egyesületi Tag! Tisztelettel meghívunk az ICF Magyar Tagozata Egyesület 2024. évi megismételt közgyűlésére!