Újítsd meg a tagságodat most! Tudj meg többet →

Civil Rapid Randi 2023

Időpont: 2023.10.19.

Téma:

Event date: 2023.10.19.Categories:

Pro bono coaching a társadalmi szervezetekért

Pro-bono coaching programot hirdet a Nemzetközi Coaching Szövetség Magyar Tagozata és a MagNet Bank. A projekt célja, hogy az ICF tagjai coaching együttműködés keretében támogassák a szervezeteket céljaik elérésében, működésük hatékonyságának javításában. Elsősorban, de nem kizárólag, két olyan területről várjuk a szervezetek jelentkezését, melyek korunk kiemelt problémáira: az oktatás, illetve a szervezetek közötti együttműködések fejlesztésére helyezik a hangsúlyt.

Mit ad a program:

Az október 19-i személyes találkozón bemutatásra kerül a program, a szervezetek megismerhetik a korábbi évek tapasztalatit, jó példáit. Az ICF Magyar Tagozata az első 50 jelentkező szervezet számára pro bono coaching lehetőséget biztosít, melynek során a coachok 5 db 60-90 perces konzultációt kínálnak minden egyes kiválasztottnak egyéni, vagy team coaching formájában

A Civil Rapid Randit SZEMÉLYES jelenléttel rendezzük meg a MagNet Bank Andrássy úti székházában

A rendezvény időpontja: 2023. OKTÓBER 19. 10:00-13:00

A személyes jelenlét alatt rapid randi formátumban találkozhat az ICF Magyar Tagozatának coachaival, és választhatja ki az Ön számára legszimpatikusabbat. Ezt az élményt online sajnos nem tudjuk biztosítani.

Ha egy szervezettől több résztvevő is szeretne jelentkezni, akkor kérjük, mindenki a saját email címével regisztráljon külön-külön! Az igényeket jelentkezési sorrendben fogadjuk.  

JELENTKEZÉSI FORM CIVIL SZERVEZETEKNEK

JELENTKEZÉSI FORM ICF COACHOKNAK

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2023. október 12.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Időpont: 2024.02.15.

#Esemény #Ügyfeleknek

Milyen következményekkel járhat coaching folyamatra, szakemberre és ügyfélre nézve, ha nem megfelelő kompetenciával vállalunk valakit és személyiségzavar, vagy más nehézség tör a felszínre?

Időpont: 2024.01.29.

Kákonyi Anett MCC 2023 augusztusában az ICF Converge konferencián tartott előadást ezzel a címmel. A gyerek coaching egyike azoknak a módszereknek, amivel pozitívan lehet hatni a gyerekek jóllétére. A workshop

Időpont: 2024.01.17.

Kedves ICF Egyesületi Tag! Tisztelettel meghívunk az ICF Magyar Tagozata Egyesület 2024. évi megismételt közgyűlésére!