Akció!

Őszi fejtörők

2.490Ft

Odafigyelő szülőként, játékosan is tudod fejleszteni gyermeked képességeit és megkönnyíteni az iskolakezdést! Ebben nyújt segítséget Neked ez a könyv. 

Kategória:

Leírás

Add meg Te az erős alapokat az örömteli  tanuláshoz!

 

Ebben a könyvben megmutatom Neked:

Z
mi az a 10 részképesség, ami FONTOS az iskolakezdéshez 
Z
kapsz egy alapot: viszonyíthatod, hogy mi az amiben jól teljesít a csemetéd
Z
mi az, ami NEM egy nagycsoportos feladata (és ráér az iskolában megtanulni)
Z
hogy 20 perc alatt tájékozottabbá válhatsz egy igen fontos területen!

 

Megkönnyítheted az átmenetet az óvoda és az iskola között

 

12 éve segítem fejlesztőpedagógusként a hozzám forduló szülőket és gyermekeiket. Szakszolgálati munkámnak is köszönhetően,  óvodák és általános iskolák életében is részt vettem: így láthattam a régi kis óvodásaim iskolakezdését és a kihívásokat, melyekkel szembesültek az óvoda és az iskola közötti átmenet során. Több száz képességfelmérés és szakértői vizsgálat tapasztalatait osztom meg Veletek.

Úgy látom, a fejlesztő munkában a rendszeres foglalkozások mellett, az egyik legnagyobb szerepe a család támogatásának van.

Ezt az Útmutatót egy egyszerű szándék hívta életre: átadni azt a tudást, hogy hogyan kell belépni magabiztosan az iskolába, anélkül, hogy aggódnánk: mi az amit szülőként megtehettünk volna még?

Ebben az e-bookban lényegre törően, rendszerezve és összefoglalva megmutatom Neked hogy mi az a 10 részképesség, ami elengedhetetlen az iskolakezdéshez. Ezekből az alapokból tájékozottabbá válhatsz a témában, és viszonythatsz, hogy mi az amiben jól teljesít a csemetéd és mivel érdemes kicsit többet foglalkoznotok!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Őszi fejtörők” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük