ICF Konferencia Hamarosan Tudj meg többet

Megújítanád tagságodat? Tudj meg többet

Újabb ideiglenes változások az ICF minősítési folyamatában

Áprilisban az ICF már bejelentett néhány ideiglenes változást az egyéni minősítési folyamatokban. Mivel a COVID-19 járvány sajnálatos módon folytatódik és következményei kollégáink, a coachok életére is hatással vannak, további intézkedéseket léptetünk életbe, hogy ezzel is támogassuk tagjainkat a nehéz időkben. Az ICF nemzetközi szervezete az alábbi intézkedéseket hagyta jóvá: 

Minősített tagjainknak maximalizáljuk a minősítés hosszabbításához szükséges CCE pontok mennyiségét

Azok a coachok, akiknek a minősítése 2020. december 31-én jár le és nem adják be hosszabbítási kérelmüket, 41.2 CCE pontban maximalizáljuk 2021. december 31-ig a hosszabbításhoz szükséges pontok mennyiségét.

Ez a változás azokat a coachokat támogatja, akik azzal szembesültek, hogy sok CCEU-t kínáló programot lemondtak vagy elhalasztottak 2020-ban. Ez az új intézkedés valójában az áprilisban már kihirdetett, a 2019. december 31-én lejáró minősítések kapcsán meghozott intézkedés meghosszabbítása.

Kiterjesztjük a korábban megemelt elszámolható pro bono órák számát 2021. decemberéig

A korábbi intézkedés, miszerint a lehetséges pro bono órák számát 20%-kal megemeltük, 2021. december 31-ig érvényben marad. Szintén érvényben marad az ügyfélórák megszerzésének az utolsó 18 hónapról 24 hónapra vonatkozó emelése. Tehát a szükséges óraszámok az alábbiak szerint elszámolhatók:

  • ACC jelentkezők esetén: Legalább 100 (ebből 70 fizetett) ügyfélóra legalább nyolc ügyféllel a coachspecifikus képzés megkezdésétől számítva. Ezekből legalább 25 óra a jelentkezés beadását megelőző 24 hónapban.
  • PCC jelentkezők esetén: Legalább 500 (ebből 440 fizetett) ügyfélóra legalább 25 ügyféllel a coachspecifikus képzés megkezdésétől számítva. Ezekből legalább 50 óra a jelentkezés beadását megelőző 24 hónapban.
  • MCC jelentkezők esetén: Legalább 2.500 (ebből 2.200 fizetett) ügyfélóra legalább 35 ügyféllel a coachspecifikus képzés megkezdésétől számítva.

A hivatalos, angol nyelvű közleményt itt találod.

Ha kérdésed van, örömmel válaszolunk az akkreditacio@coachfederation.hu e-mail címen, vagy keresd a global minősítési csapatot a support@coachfederation.org e-mail címen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ICF MAGYAR TAGOZAT

Minősítések és képzések