ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

Medikusokat támogatnak a coachok

Medikusokat támogatnak a coachok

A Nemzeközi Coach Szövetség (ICF) magyar tagozatának jószolgálati csapata a Semmelweis Egyetem (SE) medikusainak segít megtalálni a dilemmáikra a válaszokat. A napokban 152 orvostanhallgató vett részt azon a találkozón, ahol megismerhették a coaching mibenlétét, és jelentkezhettek húsz szakképzett, gyakorlott coach-hoz, aki ingyenes támogatást ad.

A programnyitó rendezvényen az egyetem végzéshez közeli hallgatóinak tartott előadást az ICF magyar tagozat jószolgálati tevékenységének vezetője, van der Meer Gabriella. 

A hallgatók megtöltötték a SE toronyházának tanácstermét, ami jelzi egyfelől, hogy az emberek gyógyítására készülő medikusok tisztában vannak a coaching egyre növekvő jelentőségével, és maguk is meg szeretnék tapasztalni a folyamatokat.

A mostani programban a nagy számú résztvevő csoportos coaching folyamatokon vesz majd részt. Egy-egy csoport 8-10 fős, amely ideális létszám az ilyen jellegű foglalkozásoknál. Mindegyik csoport ötször háromórás folyamaton juthat el a számukra fontos kérdések, dilemmák megoldásához.

Előre láthatólag a program az egyetemi év lezárásáig, 2017. májusáig fog tartani, amely végeztével a hallgatók visszajelezhetik tapasztalataikat a szakmai szervezetnek.

Forrás: Infovilág – Peredi Ágnes http://infovilag.hu/hir-35567-medikusokat_tamogatnak_coachok.html

Facebook
Twitter
LinkedIn