ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

Belépési nyilatkozat

Az ICF Magyar Tagozat, mint jogi személy ICF Magyar Tagozat Egyesületként működik. Az egyesület tagja az a magánszemély lehet, aki tagja az ICF Magyar Tagozatnak (tehát a nemzetközi oldalon tagdíját rendezte adott tárgyévre és bejelölte, hogy a Magyar Tagozathoz kíván tartozni), valamint belépett az Egyesületbe. Egyesületi tagsághoz az icf-belepesi-nyilatkozat-2023.docx kitöltése és a 20 000 Ft egyesületi éves tagdíj befizetése szükséges.

   

   • Az egyesületnek (ugyanúgy, mint az ICF-nek) kizárólag magánszemély tagjai lehetnek, így amennyiben az átutalást céges bankszámláról indítod, mindenképpen tüntesd fel, kinek a tagdíját utalod.

   • Kérjük, hogy válaszd a bankkártyás fizetési lehetőséget, amelyet ezen a linken tudsz elérni.

   • Ha számlázással, fizetési problémával kapcsolatos kérdésed van kérünk, hogy Sebők András ACC Gazdasági Igazgatónak írj a gazdasag@coachingfederation.hu címre.

   • A bankszámlaszámunk: ICF Magyar Tagozata Egyesület 16200199-00143855 (MagNet Bank)

   • A kitöltött dokumentumot kérjük eljuttatni a tagsag@coachingfederation.hu e-mail címre (ha postán szeretnéd kérünk előtte egyeztess erről, címünk: 1023 Budapest, Bécsi út 25., ICF Magyar Tagozata Egyesület – Tagsági Igazgatónak címezve.)

  Amennyiben már tagunk vagy, akkor a nemzetközi tagság megújításához hasonlóan, minden év március végéig kérjük újítsd meg az ICF Magyar Tagozata egyesületi tagságodat is a tagdíj bankkártyás befizetésével vagy a fenti számlaszámra való átutalásával!

   

  Az egyesületi tagság feljogosítja a tagokat évi legalább 8 díjmentes (tagság nélkül 5000Ft/alkalom) szakmai programon való részvételre (Coachklub, Kompetenciafórum, Találkozások, Kávészünet), továbbá számos egyéb juttatást biztosítunk az Egyesület tagjainak. Részletekről itt illetve itt tudsz olvasni vagy érdeklődj a tagsag@coachingfederation.hu e-mail címen. A magyar tagozat honlapján sok információ szerepel pl. eseményeink, minősítések, akkreditáció, jószolgálati tevékenységeink és még számos más.

  Jelentkezz be, hogy Te is szerepelj az ICF Magyar Tagozat weboldalán szereplő tagok adatbázisában. Ugyanakkor lehetőség van, hogy megjelenj az ICF Magyar Tagozata blogjában is.