Újítsd meg a tagságodat most! Tudj meg többet →

JÓSZOLGÁLAT

Az ICF Magyarországi Jószolgálati Csapatának küldetése, hogy coaching szolgáltatással támogasson olyan nemes és társadalmilag hasznos célokért tevékenykedő szervezeteket, amelyek más módon nem juthatnának hozzá ehhez a fejlesztési formához.

 

Önkéntes közösségünk összetartó ereje a hit a coaching erejében, valamint abban, hogy a coaching élményének mind szélesebb körben való megtapasztalása a hazai társadalom és gazdaság egésze számára értéket teremt, s egyben elősegíti a coaching kultúra hosszú távú fejlődését is. Hiszünk abban, hogy a coaching erejével olyan hatást tudunk kiváltani a társadalom és a gazdaság egészében, amely a jólétet és a fejlődést célozza, választ keres a szociális kihívásokra, és akár rendszerszintű pozitív változások elindítója lehet. 

Az ICF CSR (Jószolgálati) csapat tagjai elsősorban az összefogást, megértést, együttműködést, empátiát, tiszteletet, nyitottságot, felelősségvállalást és az esélyegyenlőséget segítő tevékenységeket jelölték, meg, mint vezető értékeket. A CSR célok között első helyen a következők kerültek meghatározásra: a társadalom számára a fenti értékeinket közvetítsük, társadalmilag fontos szerepet teljesítsünk, és változást indítsunk el valamely hátránnyal, méltánytalansággal küzdők életében.

Jelentkezés
ügyfeleknek

Jelentkezés
coachoknak