Újítsd meg a tagságodat most! Tudj meg többet →

Ingyenes Etikai Kurzus

Ingyenes Etikai Kurzus

 

Az év elején bejelentettük, hogy az ICF akkreditált coachoknak ahhoz, hogy meghosszabbítsák akkreditációjukat, legalább 3 CCEU pontot kell szerezniük a coaching etika területén. Ez a követelmény azokra a coachokra vonatkozik, akiknek az akkreditációja 2016. december 31. után jár le, azokra viszont nem vonatkozik, akiknek 2015. december 31-én járt le. Az ICF elfogad egyéb etikai képzéseket, akár CCEU pontos programokban, akár más, ICF tagozatok által szervezett programok keretében.

 

További lehetőségként, az ICF Global és az ICF Etikai Közössége (ICF's Ethics Community of Practice, CoP) ingyenes etikai kurzust kínál, amely garantálja a kötelező etikai CCEU pontok megszerzését. A kurzus keretében a résztvevő coachok alapvető etikai tudást szereznek, valamint a leggyakrabban előforduló etikai buktatókról is tanulnak.

 

A kurzust ezen a linken éred el

 

Reméljük, hogy az ingyenes kurzus, amely egy OnDemand video prezentációból, egy cikkből és egy rövid kérdőívből áll, hasznos lesz számotokra. Ahhoz, hogy megkapd a 3 CCEU pontot, ki kell töltened a kérdőívet.

 

Amennyiben a kurzus után további kérdéseid vannak, vedd fel velünk a kapcsolatot az ethics@coachfederation.org vagy az akkreditacio@coachfederation.hu címen.

 

Üdvözlettel,

 

Michael Burgess

ICF Standards & Compliance Manager

 

és Barnóczki Annamária

ICF Magyar Tagozat Akkreditációs igazgató

Facebook
Twitter
LinkedIn