Újítsd meg a tagságodat most! Tudj meg többet →

Global tagság

Csatlakozásod az ICF nemzetközi (Global) szervezetébe történő belépéssel kezdődik:

Ezt a www.coachingfederation.org oldalon keresztül tudod megtenni. Személyes adataid frissen tartásával hozzájárulsz ahhoz, hogy az ICF Magyar Tagozata havi körlevéllel el tudjon érni, és információkhoz juss eseményeinkről, szakmai munkánkról.

Tagdíj – ICF Global:

Az éves tagdíj 245 USD.

Az ICF Global a befizetett tagdíj egy részét visszajuttatja a tagozatunknak, amit így a szakmai fejlődésünkre tudunk fordítani.

Az ICF tagság évente kerül megújításra. 2022. november 1-től az ICF Global új tagsági határidőket vezetett be:

   • Aki 2022-ben megújította tagságát annak nem változik a megújítás határideje marad 2023. március 31-e.

   • Ha új tagként lépsz be vagy tag voltál, de nem újítottál meg időben, de később újra csatlakozol akkor az új módszer lép életbe: a tagságod lejárati dátuma 12 hónappal később annak a hónapnak az utolsó napja lesz amikor csatlakoztál vagy rejoin-oltál. Például, ha 2022. november 14-én lépsz be az ICF Globalba, akkor a tagságod 2023. november 30-ig lesz érvényes.

  Kérjük, vedd figyelembe, hogy rád is érvényes az ICF etikai kódexe (ami tiltja, hogy nem valós coaching képzettséggel bárkit megtévesszünk). Az ICF fenntartja a jogát, hogy bármikor átvizsgálja a tagok coaching képzésének óraszámait, vagy az akkreditáció bizonyítékát az adott coach képző programnál vagy iskolánál.

  Hasznos tanácsok az online jelentkezéssel kapcsolatban

    • Ahhoz, hogy az ICF Global és a Magyar Tagozat tagjai között tudj szerepelni tagként először a www.coachingfederation.org oldalon fizesd be a global tagdíj összegét.

    • Ha új belépő vagy csinálnod kell egy profilt a fent jelzett oldalon.

    • A következő évben, amikor megújítod a tagságodat azt is ezen a felületen kell megtenned a profilodon belül.

     • Ha belekezdesz a folyamatba, de nem tudod befejezni, kérjük lépj kapcsolatba az ICF-fel az icfheadquarters@coachingfederation.org címen, hogy be tudd fejezni a jelentkezést.

     • Ne klikkelj a „Vissza” gombra a böngésződben. Ha így teszel, azáltal befejezi a jelentkezésedet a rendszer.

     • Ne használj központozást, amikor megadod a hitelkártyád számát, beleértve a szóközt, a gondolat- és kötőjeleket.

    Akik előnyben részesítik a papíron történő jelentkezést, letölthetik a PDF formátumú jelentkezési lapot. Kérjük, töltsd ki és küldd vissza az ICF-nek faxon keresztül.