ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

HR Reggeli – Előadói pályázati kiírás

Az ICF Magyar Tagozata 2022-ben új eseménysorozatot indít HR Reggeli címmel, melynek célja a teamcoaching mint csapatfejlesztési módszer bemutatása és népszerűsítése a HR szakemberek között. 

A teamcoaching a csapatfejlesztés ernyőfogalma alá tartozik, csakúgy mint a csapatépítés, -tréning, -tanácsadás, -mentorálás és -facilitálás. A HR Reggeli résztvevői az események során átfogó képet kapnak ezen módszerek hasonlóságairól és különbségeiről, alkalmazásainak céljáról, mindezt úgy, hogy képessé válnak eldönteni, mikor melyikre van szükség, és különösképp, hogy a teamcoaching hogyan tudja támogatni a szervezet fejlődését. 

Az eseménysorozat egyes alkalmain a különböző teamcoaching irányzatok kerülnek bemutatásra, a következő struktúrában:

 • Az alkalmak 3 óra időtartamban, egy rövid szünettel, online zajlanak, és negyedévente egyszer kerülnek megrendezésre.
 • A tudásátadás mellett a résztvevők sajátélménnyel is gazdagodnak.
 • Az előadóknak lehetőségük van saját ügyfeleiket meghívni, hogy megosszák a tapasztalataikat a szervezetükben végbement/végbemenő teamcoaching folyamattal kapcsolatban.
 • Az alkalmak menetrendjében 15 percet az eddigi Prism Award díjazottaknak tartunk fenn, vagyis azon szervezetek, ahol a coachingprogramok szigorú szakmai standardok szerint folynak, támogatják a stratégiai célokat, formálják a vállalati kultúrát és mérhető pozitív hatást gyakorolnak az egész szervezet működésére, szintén megosztják tapasztalataikat, jó gyakorlataikat.

Erre várjuk a pályázatokat, melyeket az Elnökség által felkért Bíráló Bizottság fog értékelni, az ICF szakmai értékei és küldetése alapján. Azok az előadók kerülnek kiválasztásra, akik pályázatát a Bizottság megfelelőnek értékeli, létszámlimit nélkül. Amennyiben négynél több nyertest hirdetünk, a HR Reggeli 2023-ban is folytatódni fog. Az előadók beosztása sorsolással történik majd. A pályázat nyerteseit az eseménysorozatot megelőzően közös gondolkodásra hívjuk, melynek célja, hogy egységes szakmai sztendereket közvetítsenek a HR Reggeli alkalmain.

A pályázatnak két része van:

 • Jelentkezési dokumentáció, lásd alább.  Kérjük, hogy minden kérdésre válaszolj! A hiányos jelentkezéseket nem tudjuk figyelembe venni. 
 • 3-5 perces videó készítése, amelynek követelményeit lentebb találod. 

Beadási határidő: 2022. február 10. 23:59

Ezután sajnos már nem tudunk elfogadni pályázatokat.

Értékelési szempontok:

 • Résztvevők tanulási vagy önreflexiós potenciálja
 • Gyakorlatiasság (gyakorlat vs. elmélet aránya)
 • A videó felvétel mennyire volt meggyőző (kiállás, összeszedettség)
 • Módszertan “közérthetősége” (vö. HR-esek nyelvhasználata)
 • ICF teamcoaching kompetenciákkal mennyire van összhangban
 • Edukáció vs. önpromóció aránya

A Bíráló Bizottság tagjai először külön-külön értékelik a beérkezett pályázatokat, majd közösen véglegesítik a döntésüket. Minden pályázó személyre szabott, szóbeli visszajelzésben részesül. 

A HR Reggelire való pályázás alapfeltétele, hogy tagja legyél az ICF globális szervezetének.

A pályázatokat és a videófelvételeket Kákonyi Anett PCC részére küldd el a anett.kakonyi@coachingfederation.hu email címre. A pályázattal kapcsolatos kérdéseidet szintén ide várjuk. Eredményhirdetés február 28-án várható. Az időpontok a nyertesek között sorsolással kerülnek kiosztásra.

A pályázati kiírást ezen a linken érhetitek el.

Facebook
Twitter
LinkedIn