ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

Teamcoach kompetenciák és ACTC minősítésen innen és túl

Dátum: 2023-04-25

Időpont: 17:00

„Mindketten részesei voltunk az ICF Global ACTC pilot programjának. Azért vágtunk bele a felkészülésbe és a minősítés pilotjába, mert mindketten sokat dolgozunk csoportokkal, csapatokkal, valamint coach-képzőként több képzési programban is oktatjuk a coachingot, teamcoachingot. Elengedhetetlennek tartjuk, hogy folyamatosan képezzük magunkat. A pár éve közreadott ICF Teamcoaching Kompetenciák, melyek az egyéni coachingból megismert kompetenciákra épülnek, izgalmasan kontextusba helyezik magát a teamcoachingot, a csoportokkal, csapatokkal való munkát, és számos oldalról nyitják erről a műfajról való gondolkodásunkat.

Ezen az eseményen a Teamcoaching kompetenciákat kívánjuk górcső alá venni, és azt megvizsgálni, megmutatni, hogy a gondolati nyitás, a teamcoaching kompetencia szintű gondolkodás hogyan jelenik meg az ACTC minősítési folyamat részét képező vizsga során. Nem kevésbé pedig, hogy miként is támogatja a teamcoaching kompetenciák mélyebb ismerete a munkánkat kint a terepen.”

Az előadók:

Chrenóczy-Nagy Judit PCC, ACTC

Business és executive coachként és tanácsadóként dolgozom egyénekkel, vezetőkkel és vezetői csapatokkal. Több, mint 20 éves mutinacionális környezetben szerzett szakmai és vezetői tapasztalattal rendelkezem. 2009 óta foglalkozom coachinggal és vezetőfejlesztéssel. Munkám során az üzleti területen szerzett tapsztalataimat ötvözöm több tanult módszertani elemmel.
Aktív rész vállalok a coaching szakma hazai és nemzetközi népszerűsítésében. 2014-ben tagja voltam az ICF Global konferenciája szervezőbizottságának. 2015-ben a Magyar Tagozat Alelnöke, 2016-17-ben a Tagozat Elnöke voltam. Részese voltam az ICF Global ACTC pilot programjának. Tanítok a Corvinus Egyetemen és a CoachAkadémia programjaiban.

Csetneki Csaba PCC, ACTC

Az ICF által nemzetközileg, PCC (Professional Certified Coach) és ACTC (Advanced Certification in Team Coaching) szinten akkreditált coach – üzleti edző és tréner vagyok. Vállalkozókkal, üzleti és privát ügyfeleimmel folytatott munkám során a tudatos, éber jelenlét (embodiment, mindfullness) és tánc tapasztalataimra alapuló módszertanokat is beépítek a vállalati és szervezeti környezetben végzett fejlesztési folyamatokba, projektekbe. Rendszeresen publikálok és tartok előadásokat hazai és külföldi rendezvényeken, mint például a Magyar Coach Egyesület, a Budapesti Metropolitan Egyetem Business és Team Coach illetve a Széchenyi Egyetem Sport Coach posztgraduális képzései, a Coach Akadémia képzései vagy az ICF programjain. Akkreditált ICCS Coaching Supervisor, képzett ICF PCC Assessor – nemzetközi vizsgáztató, illetve regisztrált ICF mentor coach vagyok.

Az árakat itt találod:

Normál5 000 HUF
MCSZ tagok4 000 HUF
Coachképzésben résztvevők2 500 HUF
ICF egyesületi tagok0 HUF

Webshopunkon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudsz fizetni.

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 24 órában kapják meg.

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára!

Időpont: 2023.04.25. 17:00-19:00

Helyszín: Zoom

Találkozunk az eseményen!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.