ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

Tájékoztatás a minősítésekről

Dátum: 2023-02-15

Időpont: 15:00

A minősítésekben történt változásokhoz, és az aktuális újdonságokhoz kapcsolódóan Barnóczki Annamária MCC, ACTC ad nekünk útmutatást és támogatást hogy könnyebben igazodjunk el a coach és teamcoach minősítések területén. 

A workshopot vezeti: Barnóczki Annamária MCC, ACTC

2016-2018, majd 2020-2022 között az ICF Magyar Tagozat Akkreditációs igazgatója volt. Hosszú évek óta részt vesz az ICF szakmai munkájában, az utóbbi években több globális projektben is részt vett szakértőként a minősítés területén.

Több mint 10 éve regisztrált mentor-coach és coaching szupervízor. 2022-ben lett akkreditált coaching szupervízor az International Centre of Coaching Supervisionnél. Egyik legfontosabb küldetésének azt tartja, hogy coachkollégákat kísér a PCC-vé és az MCC-vé válás útján mind Magyarországon, mind a világ más tájain, elsősorban a közép-kelet-európai régióban.

2017 óta vizsgáztat PCC-re jelentkezőket három nyelven: magyarul, angolul és bolgárul.

2022-ben több magyar kollégával együtt vett részt az ICF team coaching minősítési pilot projektjében és így a világon az elsők között szerezte meg az ún. ACTC minősítést.

A minőségi és etikus szakmai munka elkötelezett híve, a folyamatos fejlődés a szakmai szenvedélye.

A biztonságos légkör és a szelíd, ugyanakkor őszinte és mélyreható visszajelzés a védjegye.

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára.

Az árakat itt találjátok:

Normál5 000 HUF
MCSZ tagok4 000 HUF
Coachképzésben résztvevők2 500 HUF
ICF egyesületi tagok0 HUF

Az új webshopunkon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudtok fizetni.

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 24 órában kapják meg.

Időpont: 2023.02.15. 15:00-17:00

Helyszín: Zoom

Találkozzunk az eseményen!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.