ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

Mesterhármas: Peter Szabó – „Egyetlen ülés csupán”

Dátum: 2015-09-09

Időpont: 14:00

 

MESTERHÁRMAS: EYGETLEN ÜLÉS CSUPÁN

2015. szeptember 9., 16:00 – 20:00

Előadó: Peter Szabo, MCC

 

Peter az elmúlt húsz évben szenvedélyesen kísérletezett azzal, hogyan lehet minél egyszerűbbé és rövidebbé tenni a coaching folyamatot olyan módon, hogy megmaradjon a legmagasabb színvonal és a fenntartható eredmények.

 

 

Ezen az interaktív workshopon a megoldásközpontú coaching módszertan leghatásosabb elemeivel fogunk kísérletezni. Felfedezzük, hogyan legyünk eredményesek akkor is, ha csak egyetlen coaching ülésre van lehetőség.

Peter az ügyfelei több mint felével csupán egyetlen ülés erejéig találkozik, és ennek hatására az ügyfelei eléggé megerősödnek ahhoz, hogy sikeresen tovább haladjanak saját maguktól.

Peter arra invitál bennünket is, hogy vessünk egy friss pillantást saját coaching gyakorlatunkra. Abban segít nekünk szelíden, de határozottan, hogy kritikus módon kérdőjelet tegyünk minden lépésünk mögé, melynek során az ügyfeleinkkel kommunikálunk: Mi az, ami a coaching folyamat során valóban az ügyfél hasznára válik?

És mi lenne, ha volna egy gyökeresen más módja annak, hogy eredményesek legyünk a coaching munkánkban, és ez az ügyfeleinknek hozzáadott értéket jelentene?

Mit nyerhetünk ezzel?

  • Felidézzük a coachingról szóló ismert feltételezéseket, és kritikusan végignézzük, milyen mértékben szeretnénk, hogy érvényesüljenek és eredményesek legyenek saját gyakorlatunkban
  • Friss és újszerű módszereket fedezünk fel az ügyfelekkel folytatott kommunikációra, és megláthatjuk, melyik új kérdésekkel szeretnénk a jövőben kísérletezni.
  • Tudatosodik bennünk, milyen befolyásunk és felelősségünk van annak a „történetnek” a létrehozásában, mellyel az ügyfél távozik tőlünk, és amellyel együtt él a továbbiakban.
  • Kísérletezhetünk egy egyszerű eszköztárral, melynek kérdései nagyobb eséllyel teszik lehetővé az ügyfél számára, hogy önmaga folytassa a folyamatot, és ne legyen szüksége coachingra.

Peter Szabo, MCC

Peter a svájci központú SolutionSurfers társalapítója és alelnöke. A cégnél a jelenleg tizenkét partnerrel, négy kontinensen és kilenc nyelven zajló nemzetközi coachképzésekért felel. 9 éve szerzett Master Certified Coach (mestercoach) fokozatot a Nemzetközi Coach Szövetségnél, és az ICF professzionális coachokat akkreditáló bizottság értékelő tagja. A Rövid és tartós coaching (Brief Coaching for Lasting Solutions, 2005) és a Coaching Plain and Simple (2009) című könyvek társszerzője. Könyveit és szakmai írásait 14 nyelvre fordították le. Három felnőtt gyermeke van. Peter ötvenéves korában kezdett szenvedélyesen szörfözni a tenger hullámain; felfedezte az óceán meglovagolásában rejlő, előrevivő, energizáló erőt és örömet. Azóta ugyanezeket az előrevivő erőket használja az emberi interakcióiban is, és ezzel teszi egyszerűbbé és hatékonyabbá munkáját a coachokkal, vezetőkkel és szervezetekkel. Tevékenységét szívesen nevezi „megoldás-szörfölésnek” (solution-surfing).

 

Az ICF Coach Klub ezen programja 4 CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot ér majd.

Időpont: 2015. szeptember 9. 16:00 – 20:00

Helyszín: La Prima Fashion Hotel H-1052 Budapest, Piarista u. 6.

 

Ezen eseményre a megszokottól eltérően  itt jelentkezhetsz:
MESTERHÁRMAS-JELENTKEZÉS
A jegy és bérletárakról szintén itt érdeklődhetsz!
Megértésedet köszönjük!

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.