ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

Mentorcoach közösség: programindító

Dátum: 2019-02-07

Időpont: 17:30

Köszönjük szépen azon tagjainknak, kollégáinknak, akik jelentkeztek az ICF Magyar Tagozata Mentorcoach közösségébe! Nagy örömünkre szolgál, hogy 32 kolléga vállalta az aktív részvételt a mentorcoach munkában.

 

Közös szakmai műhelymunkát szeretnénk elindítani, amivel hozzájárulhatunk a coachok szakmai fejlődéséhez. Ennek első, nyitó eseményére invitáljuk meg őket.

 

A kick-off időpontja: 2019. február 7. (csütörtök) 18.30–20.30

Helyszíne: MOM Kulturális Központ

 

Beszélni fogunk egyrészt arról, hogy mi volt a háttere, ami miatt szükségét éreztük egy ilyen közösség létrehozásának. Majd elkezdünk „szakmázni”, melynek része az akkreditációról egy rövid prezentáció. Az est nagyobb részében pedig magáról a mentorszerepről, a vele szemben támasztott elvárásokról, a mentoringfolyamatról fogunk beszélni, illetve beszélgetni veletek.

 

A célunk az, hogy egységes, közös alapokat tegyünk le a mentoringszereppel és -folyamattal kapcsolatban. Ehhez kívánunk nektek támogatást adni, illetve építeni szeretnénk a tapasztalt mentorok jó gyakorlataira is.

 

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, és azok számára elérhető, akik felhívásunkra reagálva korábban jelezték részvételi szándékukat e programban.

 

Várunk szeretettel:

 

Eperjesi Amina PCC, Barnóczki Annamária MCC, Csetneki Csaba PCC és Kákonyi Anett PCC

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.