ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

Magyarországi Coach-Szervezetek Szövetsége Etikai Tanácsadó Testülete (ETT) etikai workshopja

Dátum: 2018-09-26

Időpont: 16:00

A Magyarországi Coach-Szervezetek Szövetsége Etikai Tanácsadó Testülete (ETT) etikai workshopot szervez minden magyarországi coach érdeklődésére számítva 2018. szeptember 26-án 18 és 20 óra között a Carionban (Budapest, Bécsi út 25, 1023).

 

A workshop célja, hogy – az ICF kompetenciáihoz is kapcsolódva – a résztvevők a coaching folyamat mentén beszélgessenek, közösen gondolkozzanak a jellemző, etikai szempontból kritikus (kockázatos) helyzetekről, amelyek szolgálják a fejlesztési folyamatot, védik a coachee-t és a coachot, a megbízót és a kapcsolataikat. Egy gondolatébresztő felvezető után a résztvevők kiscsoportokban dolgoznak valós helyzeteken (verbálisan és/vagy cselekvésorientáltan), megoldásokat keresnek, tapasztalatokat cserélnek, tanulnak egymástól. Mindenki számára lehetőség nyílik a személyes fejlődésre, kérdéseinek, tapasztalatainak megosztására.

 

A workshop vezetője Vizsolyi Ákos, az MCSZSZ ETT vezetője, a moderátorok az ETT tagjai, az ICF képviseletében Csanádi Péter.

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Az MCSzSz ezen programja az ICF rendszerében 2 etikai CCEU (Continuing Coaching Education Units) pontot ér.

Időpont: 2018. szeptember 26. 18:00 – 20:00

Helyszín: Carion Székház, 1023 Budapest, Bécsi út 25.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.