ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

Kapcsolódjunk! – Közösségépítő és szakmai találkozó

Dátum: 2022-05-19

Időpont: 17:00

Ezen a találkozón szeretnénk a tagsággal személyesen újra kapcsolódni, alkalmat teremtünk ismerkedésre és szakmázásra is. Gyertek, mindenkit szeretettel, kíváncsisággal és egy kis harapnivalóval, üdítővel várunk!

Időpont: 2022. május 19. 17:00-20:00

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, Juhar terem, 1062 Budapest, Andrássy út 98.

Program:
ismerkedés, kapcsolódás
csoportos gyakorlat
előadás: A coaching mennyivel jobb mint az üzleti folyamatok újratervezése?

Fürjes Balázs Zoltán, EIT Health, felső vezető

Balázs elkötelezett az értékalapú vezetés és az emberek folyamatos fejlesztése iránt. 2021 óta vezeti az EIT Health európai szintű, a vállalati kultúra átalakulásáról szóló programját.

Ennek kapcsán mesél nekünk arról a kulturális transzformációról ami náluk jelenleg zajlik. Hogyan jutnak el az első lépésektől, az alapértékek meghatározásától egészen odáig, hogy bevezetnek egyéni és team coaching folyamatokat az európai regionális szervezetekben.

A terem befogadó kapacitása véges, ezért az eseményen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges. A program zártkörű ahova az ICF Magyar Tagozat tagjait várjuk.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.