ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Kompetenciafórum | Szilvási Gabriella PCC Irány a nemzetközi piac! Ha már csak a bátorság hiányzik…

Dátum: 2023-04-28

Időpont: 10:00

A nemzetközi coaching piac demokratizálódásának köszönhetően, amelyet a Zoom és a platformszolgáltatók megjelenése hozott el a coaching szakma számára, immár a magyar coachok is dolgozhatnak nemzetközi ügyfelekkel. Ehhez természetesen elengedhetetlen, hogy beszéljünk minimum angolul, de akár más célnyelven is. 

Számos kiváló coach azonban nem lép ki a nemzetközi piacra és ennek nem a nyelvtudás hiánya, hanem a nyelvhasználathoz köthető hiedelmek a fő oka. Van ebben a hibázástól való félelem, és az is, hogy nincs kialakítva a célnyelvi identitás, mindent ugyanolyan tökéletesen akarunk csinálni, mint az anyanyelvünkön. Ezen a workshopon elsősorban NLP-s eszközökkel azon dolgozunk, hogy ha már megvan a nyelvtudás, akkor a belső gátak se álljanak a nemzetközi piacra lépés útjában. 

Az előadó:

Szilvási Gabriella PCC, NLP & Soft skill tréner, eredetileg angol és német szakos nyelvtanár. Munkája nagy részét lassan 10 éve nem az anyanyelvén, hanem angolul, németül vagy olaszul végzi. Érdeklődési területe a kétnyelvűség, és a kétnyelvűvé válás folyamata, ebből született és fejlődik az a program, ami azoknak a szakembereknek segít, akik már beszélnek idegen nyelven, de valamiért – általában belső gátak, félelmek miatt -  ezt a tudást nem alkalmazzák. Az idegen nyelven való munka – legyen az coacholás, tréning tartás, vagy akár az értékesítés belső gátjait bontja le, hogy a tehetség megmutatásának ne a nyelv legyen az akadálya. Ebben NLP-s eszközöket használ, melyek segítenek az idegen nyelvű identitásunk finomhangolásában.  

Az árakat itt találod:

Normál5 000 HUF
MCSZ tagok4 000 HUF
Coachképzésben résztvevők2 500 HUF
ICF egyesületi tagok0 HUF

Webshopunkon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudsz fizetni.

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 24 órában kapják meg.

Az eseményen való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára!

Időpont: 2023.04.28. 10:00-12:00

Helyszín: Zoom

Találkozunk az eseményen!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.