ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF on Tour & ”Az Év Coachszemléletű Szervezete 2015” Díjátadás

Dátum: 2015-11-04

Időpont: 16:30

For English version pls scroll down…

 

Az ’ICF on Tour’ egy különleges kezdeményezés az ICF 20. születésnapja alkalmából, Európán, a Közel-Keleten és Afrikán átívelve. Az ünneplésen túl a célja a kapcsolatteremtés és coaching terjesztése, megismertetése. 23 ország vesz részt a programban különböző rendezvényekkel, egy hatalmas, EMEA szintű hálót létrehozva szeptember 19. és november 26 között. A rendezvények közönsége szakképzett coachok, vállalkozók, HR szakemberek, vállalati vezetők és jövőbeli coachok, akiket érdekel új kapcsolatok teremtése, új tanulások elősegítése, és akiket izgatnak a saját illetve ügyfeleik cselekedetei kapcsán a visszajelzések, a változás és az elkötelezettség kérdései.

Program:

 • Bite Barbara, ICF Magyar Tagozata elnökének megnyitója
 • Turai Léda ICF nemzetközi alelnök és Hegedűs Dóra ICF EMEA Regionális Tanácsadó Testületi tag bevezetője
 • Sue Coney PCC, RAC-EMEA: ”Fenntarthatóan Hatékony Vezetők Kinevelése” (online angol nyelvű előadás, helyi tolmácsolással- Eperjesi Amina)
 • Ábri Judit PCC, RFP ajánlásával: ”Változtassunk a párbeszéden, változtassunk a kultúrán”
 • ”Az Év Coachszemléletű Szervezete 2015” Díjátadás
 • Kerekasztal beszélgetés az 1-3. nyertes pályázóval
 • Kérdések a díjazottak képviselőihez 

Sue Coney PCC: Fenntarthatóan Hatékony Vezetők Kinevelése

Megrekedtünk a vezetés egy 20. századi felfogásánál? A környezet, amelyben a szervezetek jelenleg működnek azt eredményezi, hogy a huszonegyedik században a vezetés a gyarapodásról, és nem csak a túlélésről szól. Ezen az előadáson arra kapnak majd inspirációt a résztvevők, hogyan teremtsék meg annak a feltételeit, hogy önmaguk is gyarapodjanak, ezzel lehetővé azt a változást, amivel másokat is hozzásegíthetnek a gyarapodáshoz. A gyarapodás azt jelenti, hogy az élet minden területén sikeresek vagyunk, nem csak a munkában. A siker fogalmának egy olyan értelmezését ismerik meg, ami lehetővé teszi a szervezeteknek, és a bennük dolgozó személyeknek is a fenntartható sikerességet. A tanulság mindannyiunknak az, hogy a fenntarthatóság alapja nem más, mint hogy éppúgy boldogak és egészségesek legyünk, mint amennyire jól teljesítők is. A fenntarthatóan hatékony vezetés legfontosabb pillére a tanulás és a fejlődés folytonossága. Ahhoz, hogy ez működhessen, egészséges agyra van szükség. Megismerik majd az idegtudomány legújabb gondolatait az agy egészségességéről. Gyakorlati fogásokat tapasztalhatnak meg az agy egészségének támogatására, és számos hasznos tippet vihetnek majd magukkal, melyeket azonnal használhatnak is az agyuk csúcsformában tartásának érdekében.

 

Sue Coney PCC 20 évnyi vezetői tapasztalattal rendelkezik az üzleti szférában, és 12 éve coachol döntéshozókat és igazgatókat a legfelsőbb szinteken arra, hogyan érjenek el fenntarthatóan kiemelkedő teljesítményt. Mélyen hiszi, hogy munkájában a legfontosabb ereje a bennük rejlő zsenialitás fellelése és felszabadítása, ami által lehetővé teszik, hogy a velük együtt dolgozó emberek is megtegyék ugyanezt. Jelenleg ebben a témában folytat kutatást, valamint Myles Downey-val működik együtt a témában írandó könyvén, aminek megjelenése 2015 őszén várható.

 

Ábri Judit PCC: Változtassunk a párbeszéden, változtassunk a kultúrán

A műhelymunka célja a rugalmas vezetési stílus bemutatása, ami magában foglal coachingot is, mint a vezetők egyik választható kommunikációs lehetőségét, hozzásegítve embereiket a magasabb teljesítményhez szükséges fejlődéshez, bevonáshoz és felhatalmazáshoz. Megvizsgáljuk a különböző kommunikációs stílusokat: utasító, tanácsoló, megfigyelő, összefoglaló, kérdésfeltevő és csendben maradó. Bemutatjuk a kommunikáció különbségét a vezérelt és az önvezérelt módok között, illetve azt, hogy hol is jön be a coaching a képbe, és hogy miért is jó ez a vezetőknek és beosztottaiknak. Végül arra is rámutatunk, hogyan tudja ez a megváltoztatott kommunikáció megváltoztatni a cégkultúrát a nagyobb szintű elkötelezettség irányába.

 

Ábri Judit PCC coach, a Coaching Határok Nélkül (CHN) ötletgazdája és szervezője 2011 óta.

Judit célja, hogy friss coaching tudást és tapasztalatot hozzon be a nemzetközi vezetőfejlesztés területéről Magyarországra a CHN neves külföldi előadói útján. Szabó Tamarával közösen lefordította Julie Starr könyvét a Coachszemlélettel a munkahelyen, amit a CHN adott ki, csak úgy, mint a másik CHN könyvet: Coaching Határok Nélkül – 15 mestercoach 15 kedvenc eszköze, amit Peredi Ágnessal írtak közösen.

Amerikai partnerével dr Chérie Carte-Scott MCC coach-csal vezetik a CHN Nemzetközi Coach Iskolát, ami ICF ACSTH coach képzést nyújt Budapesten.

Judit több nemzetközi vezetőfejlesztési programban dolgozik itthon és külföldön.

 

 

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft. (Az Egyesületi tagoknak ingyenes.)

Időpont: 2015. november 4. 17:30 – 20:30

Helyszín: Bajor Gizi terem, MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

————————————————————————————————————————————————–

 

The  ICF on Tour, is a unique initiative in Europe, Middle-East and Africa in 2015 at the occasion of the ICF 20th anniversary.  ICF on Tour initiative aims at celebrating, connect and raise awareness around coaching.  23 countries will be participating and organize events from September 19 to November 26, aimed at professional coaches, entrepreneurs, HR managers, CEO and future coaches is designed to increase our ability to connect; create new learning; and inspire reflection, change and commitment to action in ourselves and our clients.

 

Program:

 • Opening – Bite Barbara, ICF Hungarian Charter Chapter President
 • Leda Turai ICF Global vice chair and Dóra Hegedűs ICF EMEA Regional Advisory Council member on ICF on Tour 
 • Sue Coney PCC, RAC-EMEA: ”Growing Sustainably Effective Leaders” (online presentation translated by Amina Eperjesi)
 • Ábri Judit PCC, RFP recom.: ”Change the conversation, change the culture”
 • „The Coaching Oriented Organization of the Year 2015“ Prize presentation
 • Round Table Discussion with Awardees
 • Q&A to the Awardees

 

Sue Coney PCC: ”Growing Sustainably Effective Leaders”

Are we stuck in a 20th century view of leadership? The context in which organisations now operate means that twenty first century leadership is about thriving and not just about surviving. In this session you will be inspired to create the conditions that enable you to thrive so that you can make your difference through enabling others to thrive too. Thriving means being successful in all aspects of your life, not just at work. You will engage in an exploration of the definition of success that enables organisations and the individuals in them to be sustainably effective. The learning for us all is that the foundations for our own sustainability are to be happy and healthy as well as high performing. A key aspect of sustainably effective leadership is to continue to learn and grow. For this to be possible you need a healthy brain. We will share the latest thinking from neuroscience about brain health. You will experience practical ways to support your own brain health and take away plenty of useful tips that you can immediately use to keep your brain in tip top condition.

 

Sue Coney PCC brings together 20 years of business experience with 12 years of coaching Executives and Board Directors to enable sustainable high performance.  She believes that a key aspect of her work is enabling leaders to access genius in themselves and then they in turn enable their people to do the same. She is currently researching Enabling Genius and supporting Myles Downey in writing a book on this topic that will be published in Autumn 2015.

 

Ábri Judit PCC: ”Change the conversation, change the culture”

The workshop aims at presenting the flexible leadership style that involves coaching as one of the ways of communication that leaders can acquire in order to develop, involve and empower their people for high performance. The workshop will cover and differentiate communication styles like : instruct, advise, observe, summarize, put questions and keep silence. To show and to experience the difference in communication between directed and self-directed modes, to show where coaching comes into the picture and what it can do for leaders and their reports. How the changed way of communication can change corporate culture for increased engagement.

 

Judit Ábri, PCC: In 2014 she offered as co-trainer with AoEC (UK) coach training in Hungary, then this year she offers as co-trainer ACSTH training jointly with MMS Institute (Holland). She was the initiator of the ICF “I care for” Award (2015) winning “Coach Up” project which was a program to take coaching with ICF accredited coaches to AmCham Hungary member companies. She completed 2 local coaching schools and stands for permanent learning through her program Coaching Without Borders (CHN) which brings international coach gurus to Hungary many ICF MCC coaches among them.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.