ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Találkozások | Németh Zita MCC

Dátum: 2021-03-22

Időpont: 15:00

Coaching és Pszichológiai határ-vonalak (border -lines)

Coachként dolgozva a mi felelősségünk, hogy jelezzük az ügyfélnek, ha más segítő szakma jobban támogatja őt.

A kérdés annyi – mi, coachok, erről mennyit tudunk?

A webináriumban arra vállalkozom hogy ránézzünk arra a sprektrumra ami az üzleti tanácsadástól a pszichiátriáig terjed, és fektessünk le bizonyos alapvetéseket.

A coach első lépése a folyamatban a coacholhatóság megállapítása (coachability assessment), amihez hasznos, ha tisztában vagyunk a normalitás fogalmával és annak eloszlásával is. Az is tény, hogy a coach belső hangjai, az intuíció is tud segíteni a határok meghúzásában, hiszen a határ nem csak kívül van, hanem belül, a kompetenciánkban is.

Az interaktív elméleti részt követően eseteket nézünk meg közösen, és ezek mentén példákkal erősítjük a megszerzett tudatosságot.

A workshopot Németh Zita MCC, Munka és Szervezet Szakpszichológus tartja.

Zita 2014 óta tart coach képzést csak pszichológusoknak, és a határvonalak megértésében első körben a pszichológusok oldaláról érkezett. 2017 óta nem pszichológusokat is tanít, így került látókörébe a másik oldal nehézsége.

Tapasztalatait és tudását a PTF coach képzésén egy félévet felölelő tantárgyban foglalta össze, melynek esszenciája lesz ez a 2 óra.

Kérjük, feltétlenül regisztálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 48 órában kapják meg.

Az ICF Találkozások rendezvényen való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.

A rendezvényen bárki részt vehet!

Időpont: 2021. március 22. (hétfő), 15.00 – 17.00
Helyszín: Zoom meeting

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.