ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Találkozások | Zilahy Dalma

Dátum: 2022-12-07

Időpont: 15:00

Az interaktív beszélgetés két téma köré épül: „A serdülők világa egy szakember szemével”, illetve  ” A pár coaching határai a gyógyító folyamatban”.

A kötetlen beszélgetés, a coachok saját szakmai gyakorlatuk során megélt elakadásaira, kérdéseire fókuszál, illetve olyan személyes nehézségekre, melyek a kamaszokkal kapcsolatban felmerülnek a hallgatóságban.

Az előadó:

Zilahy Dalma

Pszichiátria szakrendelésben dolgozom főállásban alkalmazott egészségpszichológusként. A magánrendelésemen leginkább élsportolók, vezető szakemberek, magánemberek és párok életvezetési problémáiban segédkezem, mint egyfajta utitárs, kísérő. A magánéletben is szeretek úton lenni, felfedezi, tanulni és bölcs emberekkel körülvenni magam. 

Az árakat itt találjátok:

Normál5 000 HUF
MCSZ tagok4 000 HUF
Coachképzésben résztvevők2 500 HUF
ICF egyesületi tagok0 HUF

Az új webshopunkon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudtok fizetni.

Kérjük, feltétlenül regisztálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 24 órában kapják meg.

Az ICF Találkozások rendezvényen való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára!

Időpont: 2022.12.07. 15:00-17:00

Helyszín: Zoom meeting

Találkozunk az eseményen!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.