ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Találkozások | Szirtesi-Nagy Réka ACC

Dátum: 2024-05-14

Időpont: 09:00

Mese a coachingban  

A mese a változásról szól: felborul a rend, elbillen az egyensúly, és a hős elindul egy úton, hogy ezt visszaállítsa. Útközben találkozik akadályokkal és segítőkkel, és a mese forgatókönyvét követve végül megoldja a nehézségeket, és eléri célját.

A coaching tulajdonképpen ugyanerről szól: az ügyfél szeretne valamit elérni, vagy azért, mert hiányzik az életéből, vagy ami van már nem működik jól, és elindul egy úton, ahol külső és belső akadályokkal, külső és belső segítőkkel való találkozások után végül – remélhetőleg – eléri a célját.

A coaching folyamatokban jellemzően nincs külső forgatókönyv, az ügyfél a saját útját keresi a coach támogató jelenléte mellett, kérdések és eszközök által inspirálva.

Valahol mégis össze tud fonódni a mese és a coaching: a mesei forgatókönyveket megismerve az ügyfél abból belső munka révén nagyon sok elemet le tud fordítani a saját helyzetére, így olyan megoldásokat tud megfogalmazni, amik a vágyott jövője felé vezetik majd.

A programon interaktív előadás és néhány saját élményű gyakorlat során a résztvevők többet tudhatnak meg arról, hogy a mesei hősök és coaching ügyfelek útjai hogyan találkoznak, hol érdemes segítőket keresni és hogyan tudnak az ügyfelek mesékből táplálkozni erőforrásaik megerősítésére.

Az előadó:

Szirtesi-Nagy Réka ACC

Coach, tréner, teamcoach, a DFT-Hungária szervezetfejlesztési igazgatója, aki a mesékkel 2020 óta foglalkozik, és jelenleg a Metamorphoses meseterápiás módszer lelkes tanulója.

Az árakat itt találod:

Normál5 000 HUF
MCSZ tagok4 000 HUF
Coachképzésben résztvevők2 500 HUF
ICF egyesületi tagok0 HUF

A webshopon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudsz fizetni.

Kérjük, feltétlenül regisztrálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést!

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára!

Időpont: 2024.05.14. 9:00-10:30

Helyszín: online

Találkozzunk az eseményen!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.