ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Találkozások | Steigervald Krisztián

Dátum: 2020-06-02

Időpont: 10:00

Új sorozatot indítottunk ICF Találkozások – a coaching és más segítő szakmák címmel! A célja, olyan szakemberekkel való találkozás, akik a segítő szakmában egy speciális terület szaktekintélyei, példaértékű, hiteles emberek.  A sorozat második alkalmán a témánk a jelenlegi helyzet kezelése, a vendégünk Steigervald Krisztián generációs szakértő.

Mi lesz karantén után? – generációs szempontok

A pandémia, de főleg inkább a karantén nagyon másképp hatott az egyes generációkra és a munkaerőpiacra. Az utóbbi 5-10 évben többek szerint forradalmi változásokat figyelhettünk meg a munkaerőpiacon.

Aztán most kaptunk egy vírust és karantént a nyakunkba, ami merőben új tapasztalat az összes generációnak. Kihívás ez mindenkinek, dolgozz bár home office-ban (amit jelenleg legalábbis szarkazmus home office-nak hívni), vagy fizikailag a munkahelyeden (maszkban, kesztyűben figyelve mindenre és mindenkire).

  • Vannak-e jó hazai és/vagy nemzetközi példák arra, hogy a kenyérsütésen és a kovász nevelésén túl mit tudnak tanulni egymás tapasztalataiból a generációk oda-vissza?
  • És mi lesz a karantén után: fog-e változni bármi is? Lesz-e „nyertes” vagy „vesztes” generációs tapasztalat a jelenlegi helyzetben?
  • Mire számíthatunk, miben tudunk segíteni egymásnak generációtól függetlenül is akár?
  • Milyen lehetséges kimenetek várhatóak, amikre már most fel kell készülni?

Interaktív, gyakorlatorientált alkalmat kínálunk Steigervald Krisztián generációs szakértő vezetésével.

Steigervald Krisztián évek óta tart előadásokat arról, milyen történelmi, technológiai és kulturális események hatására változtunk meg az utóbbi csaknem száz évben: hogyan hatottak az egyes korszakok a gondolkodásunkra és világlátásunkra, miért alakultak ki ebből a különböző (veterán-, baby boomer, X, Y, Z és alfa-) generációk, melyiknek milyen jellegzetességei vannak, miképpen viszonyulnak egymáshoz, és hogyan érthetnék meg egymást ezek tagjai a jobb együttműködés érdekében – egy sikeresebb, boldogabb élet reményében. Erről szól az új, áprilisban megjelent Generációk harca – hogyan értsük meg egymást? című könyve is.

Az ICF Találkozásokon való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.
Nyílt rendezvény, nemcsak ICF-tagoknak. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Időpont: 2020. június 2. (kedd) 10.00–12.00
Helyszín: online tér/Zoom meeting (linket csak a regisztrálók kapják majd meg az esemény napján!)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.