ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Találkozások | Mezei Andrea MCC és Piczkó Katalin

Dátum: 2022-01-27

Időpont: 15:00

Vajon mi az ami fejlődik: a lélek, vagy a tan?

Hogyan hatnak a különböző pszichológiai, fejlődéslélektani iskolák a mai coaching gyakorlatra? 

Melyik milyen transzformációs lehetőségeket kínál? Miből meríthetünk?

Hogyan alakítják, a különböző irányzatok, modellek, az ősi és modern lélektani iskolák a szemléletünket és a módszereinket.

Hívunk Titeket, hogy feltérképezzük együtt a lélek, a tudat és a tan fejlődésének állomásait, hatásait magunkra, és a coaching módszertanunkra.

„Én úgy vagyok, hogy már százezer éve 

nézem, amit meglátok hirtelen.”

Mi az ami mozdulatlan bennünk, ami csöndben szemlélődik, és hol van a változás?

A tudat fejlődik? A tankereke forog szakadatlan?

Álljunk meg, és csak figyeljük egy „lélekzevételnyi” pillanatra!

Előadók:

Mezei Andrea ICF MCC Coach, szervezetfejlesztő, tréner, mentálhigiénés szakember

Gyerekkorom óta sportoltam versenyszerűen. Szerettem a minden napi edzésmunkát, a jól végzett munka örömét, a sikert, és szerettem, hogy fitt és engedelmes a testem. De talán a legfontosabb tapasztalás, csodálatos edzőim hatására: az itt és most igazsága volt. Megtapasztaltam, hogy a tudat tisztasága, “az itt és most” átélése, a félelem és aggodalom mentesség, a test és elme tökéletes összhangzata hozza a legfelemelőbb élményt és a legjobb teljesítményt.

Ez lett a coaching megközelítésem egyik alapmotívuma.

2000-ben kezdtem coachinggal foglalkozni, az első “fecskék” között Magyarországon. Igyekeztem tiszta forrásból tanulni. Marshall Rosenberg-től EMK-t, F. Várkonyi Zsuzsától Gordon módszert, mindkettőjüktől a Rogers-i humanisztikus terápiát, coachingot. Tanultam TA-t Sari van Poelje-tól, és Gestalt-ot John Leary-Joyce-tól, pszichrodrámát Max Clayton-tól, valamint intimitás coachingot Neal Wecker-től.

A SOTE-n végeztem másod diplomán mentálhigiénés szakemberként.

Pár éve találkoztam Byron Katie-vel, Ken Willber-rel, és a Zen-nel.

A tudatalatti folyamatoktól fokozatosan eljutottam a “tudatfölötti” folyamatokig.

A keresés, kutatás mindennapi szenvedélyében, az új módszerek felfedezésében kipróbálásban, integrálásában, Generál Péterrel barátommal és kollégámmal osztozom immár több mint 20 éve.

2010-ben Édesapám és Nővérem halála után, kórházi élményeim hatására, létrehoztam a PAF Az emberibb egészségügyért alapítványt. A PAF Alapítvány 10 éves, és mára apró lépésekkel haladva, 70+ kórházi osztályt szervezet fejlesztettünk.

Szeretem az extrém kihívásokat, az új terepet, a szűz havat, ahol előttem még senki se járt. Inspiráló partnerem, és társam, az alapítványi munkában és a vállalati szférában, Bodor Márton.

Piczkó Katalin EMCC senior practitionerpszichiáter, tréner, business és szervezetfejlesztő team coach, mediátor, PCM tréner

Legszebb fiatal éveimet zártosztályon töltöttem, pszichiáterként, és bár pszichoanalitikus gyökereim meghatározóak, nagy hatással volt rám a humanisztikus pszichológia, a Gestalt megközelítés, amely coach működésemben is közel áll hozzám.

Akár terápiában, akár coachingban a legfontosabbnak tartom, hogy hozzáférjek magamban a rogersi alapokhoz,  az elfogadó, befogadó légkör megteremtéséhez. A szeretetteli kinyílást, jelenlétet, odafordulást tartom minden valódi transzformáció alapjának. Ez az, amely. szárnyakat adhat klienseimnek, s amelyben én is önazonosan megélhetem magam, bármilyen technikával, stratégiával dolgozom.

Szeretem, lételemem a játékosság, a spontaneitás, az improvizáció. D. Winnicott „potenciális tere”, és az „elég jó anya”, nem csupán az anya-gyermek kapcsolatban hozza létre a fejlődés terét, lehetőségét. Tekintetünk, szavaink ereje ugyanúgy „metsz és alakít”. Kliensünk önreflektív részével kapcsolódunk, hogy egy közös utazáson rátaláljon arra, aki leginkább ő maga. Miközben nem vagyunk tökéletesek, csak éppen „elég jó coachok” lehetünk, akik, ha a folyamat igazi, ugyanúgy az önismeret, az önkutatás titokzatos, véget nem érő, spirituális útját járják.

Kérjük, feltétlenül regisztálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 24 órában kapják meg.

Regisztrációddal tudomásul veszed, hogy az eseményről felvétel készülhet, amit az ICF Magyar Tagozata zárt Facebook csoportjában megosztunk.

Az ICF Találkozások rendezvényen való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára!

Az árakat itt találjátok:

Normál részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, Coach képzésben résztvevőknek 2500 Ft, az egyesületi tagoknak ingyenes.

Az új webshopunkon keresztül bankkártyával vagy átutalással tudtok fizetni.

Időpont: 2022. január 27. (csütörtök), 15.00 – 17.00
Helyszín: Zoom meeting

Találkozunk az eseményen!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.