ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Találkozások | K. Farkas Dóra

Dátum: 2021-04-14

Időpont: 15:00

“Milyen színben látjuk a világot?”

A külvilág, a külső, belső események, az érzelmek, a kapcsolataink érzékelése számtalan tényező függvénye. A napjainkban egyre népszerűbbé váló pszichoterápiás irányzat, a sématerápia a korai szükségletek kielégítése által kialakult gondolati mintázatokra helyezi a hangsúlyt, melyek egész életünk során meghatározzák, hogyan értelmezni helyzeteket, milyen szemüvegen át látjuk a világunkat.


Workshopunkon ezen szükségleteket és mintázatokat tekintjük át. A résztvevők megismerhetik saját sémáikat, és ráláthatnak ügyfeleik reakciónak hátterére. Mindez lehetőséget kínál a hatékony kommunikáció, segítő attitűd kialakításához.
A sématerápia elsajátítása csak egy szűk szakmai réteg számára elérhető, de kiválóan hasznosítható a segítő területeken és a magánéletben egyaránt. A webinarium ezen lehetőségekre kíván rávilágítani.

Figyelem! A regisztrálók számára esemény előtt 48 órával kiküldünk egy tesztet, aminek a kitöltése 20-30 percet vesz igénybe. Kérünk, amikor regisztrálsz, ezt vedd figyelembe, hogy legyen időd a workshop előtt megcsinálni.

Az előadó: K. Farkas Dóra alkalmazott egészségpszichológiai szakpszichológus, coach, pszichoterapeuta-jelölt, pár- és családterapeuta

Kérjük, feltétlenül regisztálj az esemény előtt legalább 48 órával, mert azután sajnos nem tudunk elfogadni több jelentkezést! A Zoom meetingre a linket a regisztrálók az eseményt megelőző 48 órában kapják meg.

Az ICF Találkozások rendezvényen való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.

A rendezvény nyitott minden érdeklődő számára!

Időpont: 2021. április 14. (szerda), 15.00 – 17.00
Helyszín: Zoom meeting

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.