ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Szupervízió | Németh Zita MCC

Dátum: 2020-04-07

Időpont: 15:00

Online támogatás kizárólag az ICF Magyar Tagozata egyesület tagjainknak!

Coach Jelen-Lét On-Line

A coach jelenlétének minősége egy ülésben kritikus mértékben határozza meg a coaching hatékonyságát, hiszen ez az a tényező, ami az ügyfél bizalmi szintjét és ezzel a munka mélységét  a leginkább befolyásolja. 

Csendesség – időtlenség – összekapcsolódás, ezek a szavak, amelyekkel legjobban meghatározható a jelenlét mibenléte. 

Csakhogy az on-line térben a csendesség jelenthet megszakadt kapcsolatot, és a fizikai kontaktus hiánya akadályozhatja az összekapcsolódás. Nekünk coachoknak mégis az a feladatunk, hogy ezt megteremtsük a virtuális világban is. 

Tartunk tőle? Jogosan! De profitálhatunk is belőle – hiszen a jelenlét nehezített pályán nagyban hozzájárulhat saját fejlődésünkhöz. Segíthet abba az új irányba mozdulni, amit az ICF 2019-ben újragondolt és újraalkotott kompetenciamodellje sugall – inkább coachnak LENNI, semmint coachként TENNI.

A mentoring-szupervízió gondolatébresztő beszélgetésben ezeket a kérdéseket szeretném veletek körüljárni.

Németh Zita MCC
Mindig is érdekelt az emberi viselkedés. A miértek és a hogyanok. Ezért a pszichológia tanulása mellett tettem le a voksomat. Nyelvismeretem miatt folyamatosan üzleti körökben forogtam, már az egyetemen a pszichológia szervezeti alkalmazása iránt köteleződtem el. Kedvenc tantárgyam a Vezető Pszichológusa volt, mely a coaching módszertanok előfutárának tekinthető.
Több mint 18 éve foglalkozom fejlesztésekkel szervezetekben, minden szinten, egyéni és csoportos formában. A coaching 2002-ben került az életembe ezen a néven, amikor a GE-ben voltam Tréning megoldás fejlesztő menedzser.

A coach karrierem kezdetét 2007-től számolom, ekkor adták el az első alkalommal azt, amit csinálok, coaching címszó alatt. Ez a kezdet azonban egybe is esik számomra az on-line coachinggal, mert a 2008-as válság kezdetétől az ASK Europe színeiben CEE szinten kezdtem működni. Az első 800 coacholt órám több mint fele volt telefonos, vagy on-line formában, és azóta is folyamatos. Ezekből a tapasztalatokból építkeznénk a mostani alkalmon.

Tanulmányok

  • Okleveles Pszichológus (MA) – Tanácsadó és Szervezetpszichológus szak
  • Német bölcsész (MA)
  • Munka és Szervezeti Szakpszichológus
  • NLP Master
  • Gestalt trainer
  • ICF MCC coach
  • Moderáció-facilitátor
  • Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coach
  • Szervezetfejlesztő team coach
  • PCM(TM) tréner

Az ICF Szupervízión való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.
Zárt rendezvény, csak ICF Magyar Tagozata tagoknak. A rendezvényen való részvétel ingyenes. A résztvevők számát 15 főben maximalizáljuk, ezért regisztráció szülséges!
Időpont: 2020. április 7. (kedd) 15.00–17.00
Helyszín: Online tér, Zoom Meeting 

A linket csak a regisztrálók kapják majd meg az esemény napján!

Ha regisztráció után közbejön valami, és mégsem tudsz részt venni a szupervízión, kérünk jelezd, hogy a helyed átadhassuk másnak!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.