ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Szupervízió Márton Mónika PCC-vel

Dátum: 2018-11-22

Időpont: 17:00

Az ICF Magyar Tagozataként mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a szupervízió fontosságára. Ezért ösztönözzünk szupervízor és mentor coachainkat arra, hogy tagjainknak csoportos szupervíziós lehetőséget nyújtsanak a CSR program keretében, és azon túlmenően is. 2018-ban minél több szupervízor és mentor kollégánkat szeretnénk bevonni ebbe a munkába, hogy bátran válogathassatok, és minél többféle módszert, megközelítést, személyiséget tapasztalhassatok meg! SZUPERVÍZIÓRA FEL!


 

Kedves Kollégák!

 

Szeretettel várlak Benneteket egy csoportos coaching szupervízióra, ahová személyes szakmai elakadásokat, kompetenciákhoz és etikai kérdésekhez kapcsolódó dilemmákat hozhattok, vagy bármi olyan kérdést, aminek megválaszolása segít Benneteket coach hivatásotokban. Ehhez használjuk azt a sok tudást, tapasztalatot, kollektív bölcsességet és intuíciót, amivel jelen lesztek a folyamatban. Ha releváns lesz, akkor TA-s szemüveggel is megnézzük az eseteket, helyzeteket, bízva abban, hogy ez a perspektíva segíteni fog újabb felismerésekhez és azonnal cselekvésekhez.

 

Márton Mónika PCC

Pedagógus végzettséggel rendelkezem, a hivatásomat pedig mint tanácsadó, szervezetfejlesztő és coach találtam meg 15 évvel ezelőtt. A szakmai életemben ügyfelekkel való partneri és alkotó kapcsolat, az üzleti világ emberi oldala, a kollégákkal való közös munka jelenti számomra a legnagyobb örömet. Amikor dolgozom, pontosan azon értékek mentén teszem, mint amit magánemberként vallok: az őszinteség, a tisztelet, a becsület, a szorgalom, a szakmaiság mind-mind olyan értékek, amiből nem engedek az életem egyetlen szerepében sem. Őszintén hiszek abban, hogy az ember alkotásra termett, és ahhoz kívánok hozzájárulni a munkám által, hogy az a hely, ahol ezt teszik, élhető, kiteljesedést biztosító, profitábilis, tudatos és rugalmas, vagyis jövőbiztos legyen.

 

 

 

 

 

 

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2018. november 22. (csütörtök) 18.00–20.00

Helyszín: Carion székház, 1023 Budapest, Bécsi út 25.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.