ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Szupervízió | Hegedűs Dóra PCC

Dátum: 2020-03-10

Időpont: 18:00

Az ICF Magyar Tagozata mindig is nagy hangsúlyt fektetett a szupervízió fontosságára. Ezért ösztönözzük szupervízor és mentor coachainkat arra, hogy tagjainknak csoportos szupervíziós lehetőséget nyújtsanak a CSR program keretében, és azon túlmenően is. 2020-ben is minél több szupervízor és mentor kollégánkat szeretnénk bevonni ebbe a munkába, hogy bátran válogathassatok, és minél többféle módszert, megközelítést, személyiséget tapasztalhassatok meg! SZUPERVÍZIÓRA FEL!

A márciusi ICF mentor coaching esten a rendelkezésünkre álló 2 órára az alábbi opciókat javaslom – amelyek közül majd a helyszínen tudunk választani, a többség érdeklődése alapján:

  • az új ICF coachkompetenciák
  • megfigyelt ülés (ehhez egy visszajelzésre váró coach szükséges, és egy ügyfél) + visszajelzés kompetenciák (releváns esetben PCC markerek) mentén – a visszajelzésbe természetesen a résztvevőket is bevonjuk, senki nem marad munka nélkül
  • esetmegbeszélő – hozzatok magatokkal konkrét ügyfélmunka-dilemmát, kérdést, kompetencia körüli megértési igényt

Szeretettel várlak Titeket!
contact@hegedusdora.hu

This image has an empty alt attribute; its file name is hegedus-dora-pcc.jpg
Hegedűs Dóra PCC
ICF akkreditált executive és team coach, ACTP coach képző, PCC assessor

ICF akkreditált executive és team coachként 2007 óta dolgozom hazai és nemzetközi vezetőkkel és csapatokkal – kommunikációs, majd banki karriert követően, jogi szakokleveles közgazdász végzettséggel, immár több mint 2,500 órányi szakmai tapasztalattal.
Az ICF Magyar Tagozatának, valamint a Magyarországi Coach-szervezetek Szövetségének alapítójaként és elnökeként, valamint az ICF EMEA Regionális Tanácsadó Testületének tagjaként szolgáltam évekig. A coaching szakmáért végzett munkámért 2012-ben megkaptam az egyik legnagyobb elismerésnek számító ICF President’s Award-ot.
A 2008-ban alapított, üzleti coach képzésben piacvezető Coach Akadémia ACTP, valamint a Bossert International Executive Coach Training ACTP egyik alapítója, oktatója vagyok, képzett PCC assessor. Több mint 2,000 órányi coach képzési és mentor coaching tapasztalatot gyűjtöttem az elmúlt 12 év során.
2019-ben végeztem a Norsk Gestaltinstitutt Gestalt terapeuta képzésén.

REGISZTRÁCIÓ

Az ICF Szupervízión való részvételért 2 CCE (Continuing Coaching Education) pont jár.
Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az egyesületi tagoknak ingyenes.
Időpont: 2020. március 10. (kedd) 18.00–20.00
Helyszín: Carion székház, 1023 Budapest, Bécsi út 25.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.