ICF Coaching Konferencia 2024 Ott leszek→

Következő esemény: ICF Kompetenciafórum | dr. Balajthy Bernadett PCC, Berkecz Mariann, Dedics Andrea

ICF Szupervízió Gosztonyi László PCC-vel

Dátum: 2018-10-25

Időpont: 16:00

Az ICF Magyar Tagozataként mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a szupervízió fontosságára. Ezért ösztönözzünk szupervízor és mentor coachainkat arra, hogy tagjainknak csoportos szupervíziós lehetőséget nyújtsanak a CSR program keretében, és azon túlmenően is. 2018-ban minél több szupervízor és mentor kollégánkat szeretnénk bevonni ebbe a munkába, hogy bátran válogathassatok, és minél többféle módszert, megközelítést, személyiséget tapasztalhassatok meg! SZUPERVÍZIÓRA FEL!

 


 

Kedves Kollégáim!

 

Egy megoldásorientált szemléletű szupervízióra invitállak benneteket.

 

A tanulást és a munkát végig szupervíziók támogatása mellett végeztem. Azt tartom, hogy egy jó szupervízor mindig rengeteget tanul a csoportjától, miközben a résztvevő kollégái hálásak neki… Az SF szemlélettel tartott szupervízió abból indul ki, hogy mi ment jól az üléseken, mi volt sikeres a coachnak és az ügyfelének, és ebből építjük a továbblépés lehetőségeit. 2-3 eset megbeszélésére lesz időnk. Hiszem, hogy bármely módszer jó, amit a megoldás építésére lehet használni.

Gosztonyi László PCC

Ahogy a klinikai pszichológusok többsége, én is a dinamikusan orientált terápiák tanulásával és alkalmazásával kezdtem a pályámat. Közben pszichodramatikus csoportokban is képződtem. A pszichodráma  gyakorlatával elérni vélem, hogy a térben jelenítsük meg a vágyakat, a dinamikát, kézzelfoghatóvá tegyük a lehetőségeket.

 

A családterápia tanulása/tanítása a rendszerek összefüggéseire világítottak rá. A családterápia végzése során találkoztam a megoldásorientált szemlélettel  (Steve de Shazer és Jürgen Hargens workshopjain).

 

A szemlélet nálam azt eredményezte, hogy az egy klienssel folytatott  coaching ülések, (család)terápiák a kezdeti 8-10 alkalomról fokozatosan 2-4 találkozásra csökkentek és a múlt feltárása helyett a jövő építése a tartalmuk.

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Nyitott rendezvény, részvételi díj 5000 Ft, MCSZ tagoknak 4000 Ft, az egyesületi tagoknak ingyenes.

Időpont: 2018. október 25. (csütörtök) 18.00–20.00

Helyszín: Carion székház, 1023 Budapest, Bécsi út 25.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Dátum: 2024-09-03

Időpont: 17:00

A tudatos szakmai öngondoskodás útja és lehetőségei a kezdetektől Coach szakemberként egyedül vagyunk az ügyfeleinkkel, ezért pályánk elejétől fontos a szakmai öngondoskodás, hisz a személyiségünkkel dolgozunk. A workshopon rövid elméleti

Dátum: 2024-09-13

Időpont: 10:00

#coach, #coachok, #vezetők

ICF Networking Események – Kapcsolatépítés és szakmai fejlődés minden formában Csatlakozzatok hozzánk az ICF Magyar Tagozata által szervezett különleges networking események során, ahol tavasszal és ősszel egyaránt lehetőség nyílik személyes

Dátum: 2024-09-19

Időpont: 17:00

A mindennapokban sok kérdést kapunk tőletek a minősítésekkel, megújításokkal kapcsolatban. A program célja ezeknek a kérdéseknek a megválaszolása. A programot vezeti Dömény Erika PCC, az ICF Magyar Tagozatának Akkreditációs Igazgatója.